MOTEIKON: Katarina er Norges best kledde kvinne.
MOTEIKON: Katarina er Norges best kledde kvinne.

Norges 10 best kledde

Her er listen fullspekket av motedronninger.

- Dette kom virkelig som en overraskelse, kan det nykårede moteikonet Katarina Flatland avsløre.

Den populære «Waschera» programlederen troner nemlig helt øverst på programleder Peters liste, og slo dermed mange av Norges største kjendiser.

- Jeg er absolutt ydmyk, det må man jo være når man slår så store navn som Lene Nystrøm og Lise Kalsnes, forteller hun videre.

Hvem som kom på de resterende plassene kan du se i «Waschera»-programleder Peters Moi Bubreskos liste under:

1. Katarina Flatland

Ingen over, ingen ved siden. Jenter over hele Norge drømmer om å få boltre seg i klesskapet til Katarina. Sjansen for å treffe Katarina på et kjøpesenter er lik null. Prøv heller Melrose Avenue i LA, 5th Avenue i New York eller Bond Street i London. Se og lær, jenter. En inspirasjon.

2. Lise Karlsnes

Lise jobber for å få til et musikalsk comeback, men klarer fremdeles å skaffe seg overskrifter for klesstilen sin. Den tidligere Briskeby-vokalisten tør mer enn de fleste og ser stort sett alltid bra ut med sin stramme, men likevel feminine stil. Både jenter og gutter sikler på Lise.

trend_Lises
trend_Lises

3. Ane Dahl Torp

Norges største filmstjerne er kresen på hva hun velger å gå i når hun skrider opp den røde løperen. Baron Von Bulldogs muse har gitt film-Norge mye tiltrengt glamour, selv om hun trives aller best i joggebukse privat. Hun ser bra ut i stort sett alt hun velger å ta på seg.

trend_Anes
trend_Anes

4. Lene Nystrøm

Aqua-Lene har alltid hatt sansen for klær. Budsjettet hennes er større enn de flestes, men mye penger betyr ikke alltid god smak. Selv om hun har blitt mor til to, klarer hun fremdeles å kle seg feminint, sexy og ligger alltid litt foran alle andre. Fra popstjerne til skuespiller. Lene Nystrøm får til det hun vil og er ikke redd for å prøve nye ting.

trend_lenes2
trend_lenes2

5. Tone Damli Aaberge

Idol-Tone har fått en mer voksen stil etter at hun fikk seg en voksen kjæreste. Marlene Birger er favoritten hennes og det er tydelig at hun har fått sansen for trening og et sunt kosthold. Alltid velkledt.

trend_tones
trend_tones

6. Marthe Krogh

Kronprins Haakons gamle flamme og tidligere klassisk fiolinist Marthe Krogh har valgt mote som ny karrierevei og har derfor et fortrinn. Marthe syr selv og kjøper mye brukt, noe som i seg selv bør være inspirerende for alle. Brukt er kult og Marthe ser aldri utdatert ut.

trend_marthes
trend_marthes

7. Ingrid Bolsø Berdal

Anes utfordrer. Ingrid er et nytt navn, men har allerede markert seg som jenta moteindustrien trygt kan kle på. Fra tøff guttejente i Fritt Vilt-filmene til superfeminin stjerne på fest. Ingrid er fremtiden.

trend_Ingrids2
trend_Ingrids2

8. Mariann Thomassen

Fordi hun tør!

trend_marianns
trend_marianns

9. Celina Midelfart

Alltid tidlig ute med nye trender. Riktignok har hun råd til å reise på shoppingturer til New York og London, men hun er stilsikker som få og klarer dermed det nyrike russermillionærer ikke klarer. Celina følger med i tiden og er elegant og trendy på samme tid.

trend_celinas2
trend_celinas2

10. Synnøve Skarbø

TVNorges blide programleder holder seg godt, og tar seg alltid godt ut. Hun har sikkert fått god hjelp fra Costume-redaktør og bestevenninne, Vanessa Rudjord, men husk at det er lov å få hjelp fra dem som kan det. At denne jenta er singel er nesten ikke til å fatte.

trend_synnøves
trend_synnøves