Paris Hilton Britney Spears Lindsay Lohan
Paris Hilton Britney Spears Lindsay Lohan

Superstjerner sammen i ny TV-serie

Paris, Lindsay og Britney blir snart å se i egen komiserie på TV.

Den amerikanske TV-kanalen HBO jobber nå med å få i havn en TV-kontrakt med Paris Hilton, Britney Spears og Lindsay Lohan. Det skriver bransjenettstedet Bang Showbiz.

Venter på gjennombrudd i Hollywood

Den kjente trioen har tidligere vært nære venner og var et kjent skue på utesteder i 2006. Serien de tre eventuelt blir å se i skal være en blanding av «Venner for Livet» og «Ugly Betty». Jentene skal spille tre romkamerater som alle jobber hardt for et gjennombrudd i Hollywood. Jentene skal spille tre romkamerater som alle jobber hardt for et gjennombrudd i Hollywood.

- Kjemien mellom dem vil synes godt på TV. De var nære venner, men har definitivt hatt sine opp - og nedturer i Los Angeles' festverden. Nå har de jobbet seg igjennom nedturene og kan bruke sin erfaring i TV-serien, sier en kilde fra produksjonen til den britiske avisen Daily Star.

Stjerneforfattere bak serien

Seriens sjefer skal ha kontaktet Ricky Gervais, mannen mak «The Office» og «Extras», samt skaperen av «Frustrerte Fruer», Mark Cherry, for å skrive manuskriptet til serien

- Paris skal spille en klesdesigner som gjør alt for at klærne hennes skal bli lagt merke til. Britney skal spille en ambisiøs sanger som sliter med å gjøre det store gjennombruddet på grunn av sine uvanlige sanger og merkelige tekster, mens Lindsay vil ha en rolle som ikke er helt ulik Joey i «Venner for livet» - besatt av menn og mat, forteller Daily Stars' kilde.

På jakt etter flere kjendissaker? Sjekk «God Kveld Norges» sider nå.