GULLFEST I BÆRUM: Stabæk feiret gullet i Bergen forrige helg. Nå skal gullet feires i Bærum   uansett resultat mot Vålerenga.  (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
GULLFEST I BÆRUM: Stabæk feiret gullet i Bergen forrige helg. Nå skal gullet feires i Bærum uansett resultat mot Vålerenga. (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Bokser hevder han slo ned Nannskog

En tidligere juniornorgesmester i boksing hevder at han slo ned Stabæk-stjernen Daniel Nannskog.

Daniel Nannskog hevder at han hadde fått et spark i rompa utenfor nattklubben Living Room etter Stabæks gullfest søndag kveld.

- Det kom en fyr som var litt «kaksig» slik det alltid pleier å være når vi er ute på byen. Vi avfeide ham og han sparket meg i rompa. Da ba jeg ham stikke til helvete og vi dro fra stedet, fortalte Nannskog i går.

Men nå hevder en tidligere norgesmester i boksing at bråket var langt mer alvorlig.

- Må ha sett stjerner
Mannen forteller til Dagbladet.no at dameflørt var foranledningen.

- Han løp mot meg i full fart, men jeg er ganske bevegelig siden jeg har bokset i mange år, så jeg tok et sted til siden, og klappet til ham med åpen hånd i samme bevegelse. Da tok han fart igjen og løp mot meg. Jeg klappet til ham en gang til for å roe ned temperamentet hans. Tredje gangen slo jeg hardt. Jeg tror han må ha sett stjerner etter det slaget. Så sparket jeg han i rompa. Da løp han inn i en taxi og forsvant. Dama hans sto igjen på fortauet, forteller mannen, som altså tidligere er norgesmester i boksing.

Flere vitner av episoden sier at bråket var et skikkelig slagsmål.

Slått i ansiktet
- Nannskog ble slått flere ganger i ansiktet. Det var skikkelig slåsskamp, sier et av vitnene til Dagbladet.no.

Daniel Nannskog har foreløpig valgt å ikke politianmelde forholdet.

- Daniel står på sitt
Stabæks mediesjef Håkon Bjercke forteller til TV 2 Sporten at Stabæk ikke ønsker å bruke mer tid på denne saken.

- Daniel står for sin versjon som han ga til VG mandag. For ham nå er fokus på Tromsø-kampen og cupfinalen, og kan ikke forholde seg til andre versjoner av denne saken i ulike medier. Han ønsker derfor ikke å kommentere saken noe ytterligere, sier Bjercke til TV 2 Sporten.