Takling, ill. foto
Takling, ill. foto

Trippelspill på oddsen

Sjekk tirsdagens utvalgte spillobjekter.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag, 28. oktober, frist kl. 18.55:
19 Skellefteå AIK - Timrå IK H 1,80
56 Sheffield Wed - Plymouth H 1,95
86 Crystal Palace - Nottingham Forest H 1,50

Totalodds: 5,27

Vertene i flytsonen
Elitserien. Skellefteå kjemper i toppen av tabellen med 8-3-4 til nå. Sist vant de 3-2 borte mot Södertälje, og det var deres tredje strake seier. På egen is er de alltid sterke, og har denne sesongen åpnet med 5-1-1 på hjemmebane. Timrå kjemper i den andre enden av tabellen med 4-4-7. Etter en lang periode med svake resultater, har de nå 1-1-0 på de to siste kampene. På fremmed is står de dog med svake 1-1-5. Ingen nye fravær for gjestene. Vertene får et rimelig klart tips, og oddsen er aktuell for innsatser.

Revansjerer seg hjemme i stålbyen
Championship. Wednesday kommer fra to nye bortetap, men har flotte 4-2-0 å vise til hjemme. Det omvendte møtet med Plymouth for bare tre uker siden endte med 0-4-tap. Dagens gjester utnyttet slapt forsvarsspill, og ledet 3-0 før halvtimen var spilt. Wednesdays Beevers (f) og O'Connor (m) må testes før kampstart. Tudgay (a) er blant de uaktuell. Plymouth har få fravær, men gjør ventelig noen endringer etter det velfortjente 1-3-tapet på eget gress i helgen. Forholdsvis klar hjemmefavoritt. 1,95 holder til en plass på bongen.

Poengene forblir i London
Championship. Palace ledet to ganger og var nærmest seieren mot Blackpool i helgen. Slo dagens motstander 2-0 i det omvendte oppgjøret nylig, og kunne vunnet mye større hvis effektiviteten var bedre. Fonte (f) er usikker, spissene Lee og Scowcroft er fortsatt ute. Det meste tyder på at Forest er på vei tilbake til League One. Poengløse på seks bortekamper. Wilson (f) er ny på skadelisten. Fletcher (m) er utilgjengelig mot klubben han er utleid fra. Palace bør ta alle poengene i dag også. 1,50 tåler innsatser.

Vurdert av Ole Bratseth og Magnus Wattne