ENGLAND AKTUELLE: Både Tore Reginiussen og Sead Ramovic følges av engelske klubber.  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
ENGLAND AKTUELLE: Både Tore Reginiussen og Sead Ramovic følges av engelske klubber. (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Engelsk interesse for Tromsø-duo

Blackburn og Birmingham var på Brann Stadion søndag.

Ifølge Nordlys speidet Blackburn på Tore Reginiussen når Tromsø spilte uavgjort mot Brann på Stadion i går. I tillegg var Championship-klubben Birmingham til stede for å se på keeper Sead Ramovic.

Blackburn så Reginiussen
Det har lenge vært kjent at Blackburn følger Reginiussen tett, men TIL-stopperen var ikke kjent med at Morten Gamst Pedersens klubb fulgte han fra tribunen søndag.

- Det visste ikke jeg noe om, men jeg er jo kjent med interessen. Vi får se hva som skjer etter sesongen, noe treningsopphold blir ikke aktuelt. I hvert fall ikke hvis de får sett meg nå på slutten av sesongen, sier han til Nordlys.

- Vil høre på alle tilbud
Overfor «Tromsø» bekrefter Sead Ramovics agent, Raymond Halvorsen, at Birmingham var på Brann Stadion for å se Tromsø-keeperen.

Klubben, som rykket ned fra Premier League forrige sesong, har stø kurs mot Premier League. Ramovic vil allikevel ikke si mye om interessen for ham.

- Jeg vil ikke kommentere noen muligheter. Jeg vil høre på alle mulige tilbud som måtte dukke opp. så får vi se på saken, sier Ramovic til «Tromsø».

Keeperen har tidligere gjort det klart at han forlater Tromsø etter sesongen og ifølge «Tromsø» er det ikke mangel på interesse for den solide keeperen. I tillegg til Birmingham skal Premier League-klubben West Bromwich ha vist interesse. Det skal også Tromsøs Tippeliga-rivaler Viking og Vålerenga har gjort.