Seth Rogen spiser sunt og trener!
Seth Rogen spiser sunt og trener!

Helgens minst viktige nyheter

10 nyheter du absolutt ikke trengte å vite om.

1. Skuespiller Seth Rogen har gått imponerende mye ned i vekt det siste året. VG avslørte i helgen hvordan han hadde fått det til - ved å spise sunt og trene!

2. Samme avis kunne også melde at skuespilleren Russel Brand ikke klarte å finne fram til riktig rød løper i London. Brand skulle kaste glans over Oliver Stones film «W», men endte opp på den røde løperen til tenåringsfilmen «The Secret Life og Bees».

3. Silvio Berlusconi er utholdende når det kommer til sex.

- Jeg kan holde på i tre timer, forteller den 72 år gamle hingsten.

At Silvio er en kåt gammel hingst er ingen nyhet. Sjekk link nederst.

4. Tre duer er tatt for spionasje i Iran. Duene ble tatt ved et atomanlegg i Kashan i Isfahan-provinsen i Iran.

5. Kronprinsesse Victoria ble pepet ut av sinte flypassasjerer. Hun ble forsinket til flyet sitt på rundturen i India og passasjeren ble visstnok sinte på henne.

6. En dimplomatbil krasjet inn en Bislett Kebab Houses filial i Hegdehaugsveien i Oslo. Diplomatbilen kjørte først inn en annen bil og dultet borti kebabfilialen.

7. Lindsey Lohan begynte å gråte da America Ferrera trakk av henne buksene under en prøve på settet til «Ugly Betty». Lohan hadde bare på seg en stringtruse og var ikke helt forberedt på buksenedtrekkingen. Vi gleder oss til episoden som heter «Granny Pants ».

Lohan viser seg ofte lettkledd og uten truse - men string buhu.
Lohan viser seg ofte lettkledd og uten truse - men string buhu.

8. Adriana Lima skinner i ny BH fra Victoria Secret . BH'en med stor B... for Bling koster ikke mindre enn 35 millioner norske kroner og består av 3500 funklende diamenter.

9. Erlend Bratland har ikke tid til å ha kjæreste. Det er som å ha hund, forteller Bratland til VG.

9. Angelina Jolie vil gifte seg med Brad Pitt. Javel.

10. Den slående likhetene mellom Sarah Palin og Tina Fey er ikke tilfeldig. Hun må lime inn ørene for å ligne. Det er nyheten sin det!

Silvio Berlusconi er mannen som leder Italia - Sjekk dette!