SPENNENDE UKE: Svein vil flytte tilbake til Brasil, noe Pelle ikke vil han skal gjøre.
SPENNENDE UKE: Svein vil flytte tilbake til Brasil, noe Pelle ikke vil han skal gjøre.

Forlater Svein hotellet?

Se hva som skjer på «Hotel Cæsar» denne uken!

Svein har pakket koffertene sine og forteller Pelle at han skal reise tilbake til mamma Gjertrud og datteren Vilde. Pelle blir skikkelig satt ut og skjønner ikke hvorfor Svein vil dra. Svein synes mottakelsen på jobb var fæl, og det virker nesten som om Pelle og Roy klarer seg bedre uten ham.

Sjokk-beskjeden
Storm overtaler Cecilie til å dra jorda rundt sammen med ham. Cecilie vil likevel dobbeltsjekke med faren. Hvis Hove trenger henne, blir hun hjemme.

cathrine
cathrine

Hove gir tillatelse til at Cecilie skal dra, men får sjokk når han innser at hun planlegger å være borte i månedsvis. Hove innser at han må fortelle Cecilie og Cathrine at han kanskje skal dø. Cecilie tar nyheten om at faren har blodkreft svært tungt. Cathrine later som om hun gjør det samme.

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 Sumo her. (Abonnementstjeneste)

Jens-August havner på forsidene
Jens August får sjokk når han ser forsiden på «Finans Tidende». Hele forsiden prydes av et stort bilde av ham selv, president Brown og en koffert. Avisen anklager ham for, i samarbeid med Guri Høyer, å kjøpe IOC-stemmer fra president Brown.

Jens August vet med seg selv at han er uskyldig, for Brown fikk aldri kofferten. Kokkstad, redaktør av «Finans Tidende», nekter imidlertid å dementere noe som helst, med mindre Jens August kan bevise at han er uskyldig. Jens August ser seg nødt til å innkalle til pressekonferanse som blir alt annet enn enkel.

Faller Julie for ny mann?
Julie sjarmerer Daniel Bakketun ved adopsjonskontoret, og får plass på det adopsjonsforberedende kurset, selv om Viggo ikke kan være med. I løpet av kurskvelden blir også Julie sjarmert av Daniel. Verken etter planen - eller etter boken.

Les alt om «Hotel Cæsar» her!