Luis Felipe Scolari (Foto: Sergey Ponomarev/AP)
Luis Felipe Scolari (Foto: Sergey Ponomarev/AP)

Demokraten Scolari

- Jeg er en demokrat, sier Luiz Felipe Scolari.
Følg Chelsea-Liverpool direkte her!

Samtlige Premier League-kamper på live.tv2.no: Chelsea - Liverpool (14.30) | Spurs - Bolton (16.00) West Ham - Arsenal (17.00)

Liverpool og Chelsea deler førsteplassen i Premier League sammen med Hull (!) før dagens «Clash of Giants» på Stamford Bridge i London.

Vinneren troner alene på toppen. Det har ikke Chelsea-sjef Luiz Felipe Scolari noe imot.

Vil ha flere briter
Brasilianeren tror hans demokratiske og åpne lederstil vil taue ligatittelen i land.

- Jeg er en demokratisk manager som hører på mine spillere. Jeg vet hva de trenger og hva de vil ha. Jeg er en del av spillergruppen, sier Scolari til Sky Sports.

Se hva begge lags managere sa på fredagens pressekonferanse her:

Suksesstreneren er storfornøyd med det internasjonale stjernegalleriet han besitter, men varsler likevel er mer engelsk profil i fremtiden.

- Spillerne mine er gode, men i fremtiden vil jeg ha flere. Jeg vet om flere engelske spillere som jeg vil ha. Jeg ønsker flere engelskmenn på laget. Jeg vil vinne noe i England, sier Scolari.

Jeg vet hva spillerne vil ha, og gir dem det.

- Som under Mourinho
Frank Lampard er en av Scolaris nåværende helter med «rett» nasjonalitet på pass.

Midtbanemannen hyller måten hans nye sjef har inntatt rollen som sjef på, og trekker allerede paralleller tilbake til Jose Mourinhos første tid som frempisker.

- Vi spiller den type fotball jeg alltid har hatt lyst til å spille. Det første året under Mourinho var vi fantastiske. Det blir ikke satt nok pris på hvor gode vi faktisk var. Det var noe helt spesielt. Jeg sitter med mye av den samme følelsen i år, selv om vi spiller en annen type fotball, sier Lampard.

Lampard  (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)
Lampard (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)