Elano (Manchester City) (Foto: JON SUPER/AP)
Elano (Manchester City) (Foto: JON SUPER/AP)

Sett pengene på City

Kun tre poeng som gjelder for Elano og Manchester City. Sjekk søndagens oddstips.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag, 26. oktober, frist kl. 15.55:
31 Manchester City - Stoke (0-1) H 2,20
78 Viking - HamKam H 1,70

Totalodds: 3,74

Ny hjemmeseier med klar margin
Premier League. Manchester City fikk en drømmestart med straffescoring og en motspiller utvist på St. James’ sist, men måtte til slutt være fornøyde med å komme tilbake til 2-2. Hjemme i Manchester har det blitt klare seirer over ordinære lag og tap for topplagene hittil. Hughes må stadig klare seg uten M. Petrov (m), gode Richards (f) er usikker med en liten skade. Zabaleta (f) soner den andre av tre kampers karantene. Gjestene har opptrådt som forventet. Kun kapret ett poeng på fremmed gress. Uerfarne Shawcross inn for skadde Sonko i forsvaret. En sliten Fuller (a) ble matchet forsiktig sist, ventelig tilbake fra start i dag.

City og Mark Hughes vet at de må heve seg flere hakk fra det som ble levert mot Newcastle. Den eneste kampen Stoke har holdt nullen, var da fru Fortuna sto dem bi på Anfield. Tony Pulis mannskap har til gjengjeld kun sluppet inn tre mål ved én anledning. City bør uansett være i stand til å følge opp de klare seirene mot West Ham og Portsmouth. 2,20 er brukbart betalt.

Bortesvake gjester
Tippeliga. Viking tapte fortjent i Fredrikstad sist, men har vist klar forbedring i løpet av høsten. Med seier her og litt hjelp, kan det være håp om å klatre på tabellen før avslutningsrunden. Rösler har fått skadeproblemene under kontroll. HamKam var veldig dårlige sist, men to straffespark og en ineffektiv Holmen på topp for Lyn sørget for tre poeng. Her venter en langt tøffere oppgave, og Erlandsens menn må levere årsbeste på fremmed gress for å ha noen sjanse. Kristoffersen (f) tvilsom med skade. Veteranen Michaelsen (m) er tilbake, dog uten matchtrening. Strand (m) er ute med sykdom, i tillegg kommer noen langtidsfravær av mindre betydning.

Viking ser ut som en klar vinner mot desperate og bortesvake Kamma. Hjemmeseier spilles.

Vurdert av Magnus Wattne