Chicken tikka masala

med krydret ris

Oppskrift: Anjali Pathak

Del kyllingfileter opp i strimler.
Finhakk løk, hvitløk, ingefær og ev chili (hver for seg).

Surr finhakket løk i nøytral olje i ca 2 min, ikke bli brun.
Tilsett finhakket hvitløk, ingefær og ev chili og Tikka Masala paste, la surre 1 min.
Tilsett vann, kok opp og ha i kyllingstrimler og hakkede tomater.
Vend om og la trekke i 10-12 min.
Tilsett fløte og vend om.
Smak til med ev 1/5 ts sukker.
Dryss over frisk koriander.
Server med ris og nanbrød.

Anjalis krydrede ris:

Skyll risen gjentatte ganger under kaldt rennende vann. Eller la ligge i rikelig med kaldt vann i ca 30 min.

Ha avrent ris i en kasserolle, tilsett kokende vann ( etter anvisning på pakken), olje, krydder og salt.
Vend om og la risen koke etter anvisning på pakken.

Fjern ev hele krydder før servering.