Sjokoladedrøm

Oppskrift av Bjørn-Ali Abdullah

Stor form, 30 cm.

Pisk egg, sukker og frø fra en vaniljestang i full hastighet i 10 min.

Sett ned til lav hastighet og ha i saft fra en halv appelsin eller en hel klementin og kjør i 5 min sakte.
Eggedosisen blir ” deigete” og mer stabil.

Sikt alt det tørre og tilsett i eggedosisen og vend inn sakte så luften beholdes i eggedosisen .
Sett den i kald ovn og stek i 30-35 min på 190 oC ( varmluft 185 oC)

Sjokoladekrem:

Pisk sammen alle ingrediensene til en nydelig sjokoladekrem.

Montering:

Del kaken i tre og fyll første lag med vaniljekrem og sjokoladekrem med sjokoladebiter.

Neste lag kun sjokoladekrem med sjokoladebiter.

Smør kaken inn i krem og la den stå å kjøleskap to timer før den pyntes.