Pasta med kylling

brokkoli, kremet spinat og ovnsbakte tomater

Tips:

- Vil du lage denne retten som en vegetar-rett, sløyf kylling, eller erstatt kylling med bønner ev en bønnesalat ved siden av.

- Glutenfri: bruk glutenfri pasta.

Brukes fersk pasta, kokes den til slutt.
Brukes tørr pasta, start med å koke den, følg anvisning på pakken.

Legg sherrytomater i et ildfast fat, drypp over olje, salt og pepper og sett i stekeovn ved 100 oC.

Rens og del brokkoli i buketter, stilken kuttes i tynne strimler.
Kok i lettsaltet vann i 3-4 min, til de er knapt møre.
Hell av kokevannet.

Stek kyllingstrimlene i olje 2-3 min, finhakk hvitløk og la steke sammen med kyllingen.
Dryss på salt og pepper.

Tilsett godt skyllet spinat og hell på fløte, kok opp og la trekke i 5 min.
Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft.
Hell vannet av pasta, tilsett den kokte brokkolien og vend inn kylling og spinatsausen.

Server med de ovnsbakte tomatene.

Se videre:

709081