Kamil Zayette Hull  (Foto: Nick Wilkinson/EPA)
Kamil Zayette Hull (Foto: Nick Wilkinson/EPA)

Englands beste bortelag

Hull har like mange poeng som Liverpool og Chelsea etter maktdemonstrasjonen borte mot West Bromwich.

West Bromwich - Hull 0-3

Hull var tippet ned igjen i 1. divisjon. Men i dag står laget med 20 poeng og innehar tredjeplassen på tabeller etter maktdemonstrasjonen borte mot West Bromwich.

Etter årets fjerde borteseier, topper Hull bortetabellen. 13 poeng er hentet på bortebane. Siden 1992, er det kun Newcastle (1994/1995) og Charlton (2005/2006) som har klart full pott på sine første fem bortekamper.

- Det er ikke lett med 0-0 til pause borte, men vi tok virkelig tak i kampen etter pause. Da fikk vi se hva vi kan utrette. Dessuten har vi et bunnsolid forsvar. Dette er tredje kamp på rad de holder nullen, sier Hull-manager Phil Brown.

I dag kom scoringene slik:

0-1, 47. min: Kamil Zayatte drar nytte av katastrofal svak markering på corner og bredsider inn ledermålet.

0-2, 62. min: Marlon King lurer offsidefella og kommer på siden i feltet til West Brom. Han vipper inn i midten hvor Geovanni kommer på løp. Brasilianeren kaster seg frem og headingen fra 5 meter går under armene på Carson.

0-3, 66. min: Marlon King utnytter en svak tilbakeheading fra Zuiverloon. Donk klarer ikke henge med. Alene med Carson, setter King kula sikkert i hjørnet fra 10 meter.

Kun Liverpool og Chelsea ligger foran Hull på tabellen - på bedre målforskjell.