Siri Kalvig
Siri Kalvig

- Dette var overraskende

Fredag måtte forhåndsfavoritt Siri Kalvig overraskende forlate parketten. Du får det aller første intervjuet med henne her.

Forhåndsfavoritt Siri Kalvig danset seg fredag ut av konkurransen. Både dommer Trine Dehli Cleve og Siri selv er overrasket.

Les mer: - Det er ikke rettferdig

- Dette var overraskende. Vi lå på topp hos dommerne, Det må jo bare bety at det ikke er så mange som har stemt på oss og det er vi lei for, sier Siri som er skuffet, men ved godt mot.

Les også: Møt Siri på nettreff
Les også: Siri ute av dansen

Funnet nye sider ved seg selv

- Når man danser så bra som Siri gjør og ligger på topp er det ekstra kjedelig å gå ut. Men, men - ikke noe å gjøre med det, sier en tydelig skuffet Lars Alexander.

- Men vi er glade for å ha kommet så langt. Jeg har lært så mye og funnet sider ved meg selv jeg ikke visste jeg hadde, smiler Siri.

De to har alltid fått høye poeng av dommerne, men likevel vært i danseduell tidligere. Siri tror det kan være sånn at folk stemmer strategisk.

- Jeg tror kanskje det. Når de ser at man ligger øverst på listen tenker de nok at de ikke trenger stemme. Uansett, nå skal jeg feste med værdamene!

Les alt om «Skal vi danse» her

Vet aldri hva som skjer

Også Trine Dehli Cleve er overrasket over resultatet.

- Jeg liker ikke å ha forhåndsfavoritter, men akkurat i dag må jeg si at det var veldig overraskende at Siri røk ut. Men sånn er det. Vi dommerne har våre favoritter og publikum har sine. Og til syvende og sist er det folket som bestemmer, sier dansedommer Trine Dehli Cleve.

- Det er umulig å svare på hvorfor det blir som det blir. Vi vet aldri hva som skjer - det er kanskje også derfor programmet er så spennende.

Forrige uke overrasket «Skal vi danse»-produksjonen dansere, dommere og publikum da det ble klart at alle danserne gikk videre til neste uke.

Se hva Gaute og Mikkel hadde å si om overraskelsen: - Lettet, men føler meg lurt.

Les alt om «Skal vi danse» her.