Trond Harr
Trond Harr

- Det oser av Lene

Tidligere dansedommer, Trond Harr, er tilbake i salen som publikum. Han har størst tro på jentene.

Trond Harr var dansedommer i de tre første sesongene av «Skal vi danse», og gjester nå studio som quizdommer. Selv om han ikke dømmer danserne i år, har han helt klart sine favoritter.

- Det er ikke tvil om at jeg har veldig tro på Siri og Lene Alexandra. Men Mikkel seiler også opp som en god kandidat, sier Harr til tv2underholdning.no.

Sexy i latin

Harr har stor tro på de to jentene som fortsatt er med i dansen.

- Jentene har holdt koken lengst. De er det mest kvalitet over. Siri behersker både standard og latin. Mens Lene Alexandra er litt mer sexy i latin. Det oser av Lene.

Gaute på bunn

Selv om Harr satser på at jentene vil vinne hele konkurransen, er han også villig til å revurdere etter hvert hvem som er favoritt.

- Gaute ligger på bunnen tror jeg, og Tore André rett over. Men jeg må nesten revurdere meg selv hele tiden i forhold til hvem favoritten er, for jeg veldig i stuss etter å ha sett Tore Andrés tango på prøvene. Han kommer seg.

Ville gjerne danset selv

Harr liker å være tilbake i studio, men det er ikke i armen det rykker etter å holde opp et poengskilt.

- Det verker i føttene først og fremst. Skulle ønske jeg var kjendis slik at jeg fikk være med å danse også, sier Harr før sendingen starter.

Les alt om «Skal vi danse» her.