I VINDEN: Sir Alex Ferguson og Manchester United.  (Foto: JON SUPER/AP)
I VINDEN: Sir Alex Ferguson og Manchester United. (Foto: JON SUPER/AP)

Tror målshowet fortsetter

Manchester United har scoret 17 mål på de siste seks kampene. Nå håper Sir Alex Ferguson målshowet fortsetter.

DIREKTE KLOKKEN 13: Følg Everton - Manchester United lørdag formiddag direkte i vårt livesenter

- Laget spiller bra for tiden og jeg tror målshowet fortsetter, sier Sir Alex Ferguson på sin ukentlige pressekonferanse foran helgens Premier League-runde.

17 mål på seks kamper til tross - det som også gleder Sir Alex Ferguson er lagets forsvarsspill. Kun ett mål har rødtrøyene sluppet inn på sine seks siste kamper.

Hyller hele laget
- Slik har det alltid vært i fotball. Spillerne som scorer for all oppmerksomheten. Men ser du på prestasjonene til spillere som Jonny Evans mot Celtic, Gary Neville, en John O’Shea som aldri skuffer deg og Darren Fletcher og Anderson på midtbanen. Disse har fremstått som hjertet i laget, sier skotten.

Samtidig som Ferguson hyller lagmaskinen Manchester United trekker han frem angrepsduoen Dimitar Berbatov og Wayne Rooney. Duoen har scoret 10 mål seg i mellom på de siste fem kampene.

- Vi følte vi bare måtte ha ham, sier Ferguson om Berbatov.

- Håper Saha gjør det bra
Mot Everton lørdag får han et gjensyn med sin tidligere angriper Louis Saha.

- Louis gjorde ikke bare et godt bidrag på banen i Manchester United - men også utenfor. Men slik er fotballen. Spillere fortsetter karrieren sin andre steder. Vi håper at Louis fortsetter sin fine form og gjør det veldig bra med Everton, sier en diplomatisk Ferguson.