Siri (Foto: Thomas Reisæter)
Siri (Foto: Thomas Reisæter)
Siri (Foto: Thomas Reisæter)
Siri (Foto: Thomas Reisæter)
SHOWDANS: Fem kjendiser står igjen på parketten   denne uka konkurrerer alle i forskjellig dansestil.
SHOWDANS: Fem kjendiser står igjen på parketten denne uka konkurrerer alle i forskjellig dansestil.

Siri ute av dansen

Siri Kalvig måtte fredag forlate «Skal vi danse».

Siri Kalvig og Lene Alexandra Øien møttes i danseduell. Her er dommernes kommentarer:

Trine: Dette var uventet. Siri har vært latindanser og Lene Alexandra standarddanser. Nå står dere her i omvendte posisjoner. Mitt valg faller på Siri.

Tor: Begge parene danset godt i denne runden. Lene Alexandra danset ganske likt, mens Siri mistet hodet noen ganger. Siri har blitt «queen of ballroom», det er henne jeg vil se videre.

Alexandra: Jeg er veldig nervøs. Lene Alexandra har blitt en god latindanser, jeg vil se henne videre.

Christer: Dette er så vanskelig. Jeg vil se Siri videre.

Dette danser de

Mikkel og Therese skal danse engelsk vals etter melodien «Don't Really Want to Know».

Trine: Kjempebra, Mikkel. Flott smil i dag! Vi har kritisert deg tidliger for at du var for ivrig. I dag danser du nydlig vals, du er den gentlemannen du skal være. Bare fortsett i den ånden du er i nå.

Alexandra: Flott vals. Jeg så mange gode ting. Du flyter og har en bevegelse. Jeg savner strekken i kroppen, eller veldig bra vals.

Christer: Litt metaforisk er vals en bølge som aldri tar slutt. Det har du til tider. Du er på vei til å bli en danser.

Tor: Du må danse igjennom standing foot. Det blir litt feil fotarbeide, men en god dans.

Dommerpoengene: 9 + 7 + 8 + 9 = 33

Lene Alexandra og Tom-Erik skal danse rumba etter melodien «How Deep is Your Love».

Alexandra: Strålende utført. Du strakk knærne og har fine, sterke linjer. Jeg likte det veldig godt.

Tor: Dette kler deg veldig godt, som forventet. Men du startet med vekten bakpå, dermed ble bevegelsene for korte. Tom Erik, jeg skulle gjerne hatt mer kjemi fra deg mot Lene Alexandra.

Trine: Jeg er enig med Tor og skriver med det historie i «Skal vi danse». Du gjør mye riktig, men vi forventer oss mye mer. Vi trenger mer enn skuespillet mellom dere to. Det manglet det lille ekstra, ekstra dybden i dansen vi forventer.

Christer: Jeg liker uttrykket til Lene Alexandra. Øynene dine var penere, og det så ut som om du var tiltrukket til Tom Erik.

Dommerpoengene: 7 + 7 + 9 + 7 = 30

Tore Andre og Nadya skal danse tango etter melodien «Roxanne».

Trine: Først og fremst til Nadya. Måten du har lært oss å kjenne Flo på setter jeg stor pris på. Jeg tror du har klart å hente frem en personlighet vi setter pris på. Vi har blitt kjent med deg igjennom dansen. Og jeg tror du har stor glede av det du gjør nå. Litt kritikk, jeg ser du er vant til å løpe forover etter en ball, jeg ser at bakoverbevegelsene i dans må du trene litt på.

Christer: Dere tar tak i historien i musikken og dere gjør det sammen. Det liker jeg veldig godt. Rumpa stikker litt ut bak, ellers er dette veldig bra.

Alexandra: Du lever deg veldig godt inn i rollen, men du så alt for skremt ut for meg. Dere har stor utfordring pga høydeforskjellen. Det må dere jobber på. Vi har også kommet så langt at du nå må begynne å danse i takt.

Tor: Du går hardt ut. Så rakner dette etter pause, så faller du helt sammen i overkroppen og danser helt i utakt.

Dommerpoengene: 6 + 5 + 6 + 6 = 23

Siri og Lars Alexander skal danse quickstep etter melodien «Down with Love».

Tor: Du har utviklet deg til å bli en fantastisk flink danser. Du har hatt en evne til å formidle budskapet i dansen på en glimrende måte. Du har tidligere ikke klart å forstå at det er en mann som skal føre. Dette er førstegang du har latt deg føre - veldig bra.

Alexandra: Stor fremgang. Men jeg synes ikke dere danser sammen i dag. Toppen er fortsatt for flat, ingen ekstra bevegelser oppe.

Christer: Litt gribbenakke innimellom. Ellers er jeg enig med Tor, det ser ut som om du hadde det gøy. Du spilte med, jeg satt her med et stort smil.

Dommerpoengene: 9 + 9 + 8 + 8 = 34

Gaute og Elena skal danse jive etter melodien «Rock 'n' Roll Music».

Christer: Vi har fått to stk showmaskiner. Du er veldig målbevisst. Det er fortsatt litt å jobbe med Gaute, men du stiger stadig. Jeg liker ditt ansikt og danseglede.

Trine: Gaute, i program 2 ønsket jeg deg velkommen til konkurransen. I kveld vil jeg si at jeg er stolt av deg. Du gir av deg selv og det setter jeg utrolig stor pris på.

Tor: Elena har fått skikk på dette stykke mannfolk. Ikke vær så avhengig av Elena lenger, det vil jeg se neste runde.

Dommerpoengene: 6 + 6 + 8 + 8 = 28

Les alt om «Skal vi danse» her!