mina hadjian
mina hadjian

Her er mine lesbiske mødre

Se hva Mina gjorde på ferietur med sine lebiske mødre. Se video!

Mina Hadjian koser seg på tur til Dubronik i Kroatia sammen med mamma og hennes partner Desiree. Mina som har iransk far velger å kalle reisefølget for sine to lesbiske mødre. Marianne Trinity Ulfeng er Minas egentlige mamma. De tre har en utrolig god tone seg i mellom.

- Jeg synes ikke Mina har gått over noen grense med oss, sier Desirè Grandal.

Minas er bråk

Hun ble tidligere i år sparket fra radio tango etter påstander om at hun gikk amok med en dildo i studio. Kontroversene startet allerede i NRK, der hun ble kraftig kritisert for en rekke stunt i programmet «Mina» på P3. Hun ble til slutt uspiselig for NRK-ledelsen, som sparket sin frittalende programleder. Mina var langt ned:

- De går fra sjokk, til dyp sorg, til jeg skal f... meg vise dem, sier Mina.

Mina reiste seg og gjør nå suksess som programleder for talkshowet Studio 5 på kanalen TVNorge FEM. Samtidig har hun lansert sin egen nettside, Minarki, hvor hun fritt kan mene akkurat det hun vil.

Mina var sjenert

- Jeg blir litt lei meg når folk sier at hun banner så mye at hun må ha fått en dårlig oppdragelse sier Marianne Trinity Ulfeng.

- Hun var sjenert og snill som barn, og måtte sitte på rommet om hun bannet, sier Minas mamma, som nok sjokkerte sin datter litt da hun ble sammen med Desirè Grandal for 13 år siden.

Moren til Mina sier hun var litt skeptisk da hun fortalte om sin nye kjæreste.

- Måtte du ta den mest lebiske i hele Fredikstad, var Mina sin reaksjon.

Her finner du flere kjendisnyheter fra «God kveld Norge»

.