BradJen1024
BradJen1024

Skitne kjendisskilsmisser

Det er ikke bare Madonnas skilsmisse som skaper stor ståhei. Her er kjendisenes skitneste brudd.

Jennifer Aniston og Brad Pitt

MADONNA: Ingen enkel dame å leve med
MADONNA: Ingen enkel dame å leve med

Jennifer og Brad giftet seg i 2000 og var verdens største kjendispar. Sjokket var derfor stort da Brad ble sammen med Angelina Jolie etter å ha spilt sammen i filmen Mr & Mrs Smith. En knust Jennifer Aniston fikk store deler av verdens sympati og t-skjorter med ”Team Aniston” eller ”Team Jolie” ble solgt verden over. Brad og Angelina har i dag seks barn sammen.

Madonna og Guy Richie

Popdronningen og regisssøren var gift i åtte år før de i forrige uke sendte ut en pressemelding om at de skal separeres. De skal visstnok være enige om alt bortsett fra hvor barna skal bo. Madonna vil tilbake til New York, mens Guy Richie ønsker å gi barna en britisk utdannelse. Siste kapittel er ikke skrevet.

Christy Brinkley og Peter Cook

CHRISTY: Ikke vær utro mot denne modellen
CHRISTY: Ikke vær utro mot denne modellen

Christy Brinkley var 80-tallets store supermodell og hun var tidligere gift med artisten Billy Joel. Hun giftet seg på nytt med eiendomsmegleren, Peter Cook, men ekteskapet røk da Christy oppdaget at han hadde vært utro med assistenten sin og brukt 3000 dollar på porno! En opprivende rettssak ble tett fulgt av amerikansk media.

Britney Spears og Kevin Federline

Kevin jobbet som Britneys danser da paret forelsket seg. De giftet seg kort tid etter at turneen var ferdig og på løpende bånd kom de to barna, Sean Preston og Jayden James. Ekteskapet varte dessverre ikke lenge og problemene sto i kø for Britney som måtte gi slipp på omsorgsretten for deres to felles barn

Paul McCartney og Heather Mills

BRITNEY: Før alle problemene startet
BRITNEY: Før alle problemene startet

Paul MCartney hadde kun vært borte èn natt fra sin kone, Linda McCartney, i løpet av deres ekteskap før hun døde av kreft for et par år siden. Ekteskapet med sin nye kone Heather Mills ble ikke like vellykket. Sjelden har et ekteskapsbrudd vært styggere, og med hele verden som tilskuere kranglet den aldrende Beatles-stjernen og Heather Mills så busta føyk. Heather fikk 48 millioner dollar i oppgjør, men ble samtidig en av Storbritannias mest forhatte personer.

Charlie Sheen og Denise Richards

Charlie og Denise var gift i tre år og fikk to barn sammen. Da ekteskapet røk svarte Denise med å anklage Charlie for å være sexavhengig og for å bruke for mye av tiden sin på sexsider på internett. Hun avslørte hans kokainvaner og fortalte villig om ekteskapet i amerikanske magasiner for å gjøre krangelen komplett.

SIR PAUL: Angrer på ekteskapet med Heather
SIR PAUL: Angrer på ekteskapet med Heather

Woody Allen og Mia Farrow

Regissør, Woody Allen, og skuespiller, Mia Farrow, var aldri gift, men samboere i en årrekke. Skandalen var et faktum da Woody innledet et forhold til Mias adopterte datter, Soon-Yi Previn, som han hadde kjent siden hun var liten. Hun er i dag gift med sin stepappa!