pia
pia

Dette er Pias klesskap

Bli med Pia Haraldsen inn i klesskapet hennes. Se video av kjoler, vesker og sko.

Pia tar en pause fra sin hektiske hverdag som politisk reporter i eksil. Se video fra hennes omvisning nedenfor, og besøk bloggen hennes for å kommentere de fancy veskene, kjolene og skoene. (Saken fortsetter under videoen).

269519

Aktiv dame

Pia Haraldsen skulle dekket den amerikanske valgkampen for tv2underholdning.no, men ble for to uker siden nektet journalistvisum av den amerikanske ambassaden i Oslo. I påvente av ny visumbehandling, har Pia gjort intervjuer per videotelefon og levert fyldige reportasjer fra den amerikanske valgkampen med god hjelp fra sin kameramann som befinner seg i Washington D.C.I tillegg har hun skrevet daglige innlegg på bloggen sin.

Klar for USA

Tidligere i uken gikk imidlertid Pia ut og fortalte at hun er lei av å sitte i eksil og at ønsker å komme seg over dammen så snart som mulig. Hun vet at bønder som søker partner på tv har hatt stor suksess med å finne den rette, og derfor laget hun en presentasjonsvideo av seg selv i håp om at amerikanerne vil falle for henne. Kaprer hun en amerikaner er ikke veien til grønt kort lang.

Les mer om Pias valgdekning her.

Les Pias blogg her.