Statistene
Statistene

Stjerner med statistene

Statistene er tilbake, med et stjernegalleri av skuespillere på gjestelisten. Orlando Bloom er først ut.

Du kan se Ricky Gervais og Stephen Merchant, mennene bak "The Office", i komiserie "Statistene" (Extras), her på TV 2 Zebra.

Bowie, Harry Potter og Coldplay
For de store stjernene er det populært å gjestespille som seg selv i en episode av serien "Statistene", og de viser seg gjerne fra ganske uventede sider - med evne til selvironi og uhøytidelighet. Og denne sesongen byr på imponerende navn; Orlando Bloom, David Bowie, Coldplay-stjernen Chris Martin og Harry Potter selv, Daniel Radcliffe.

Egen serie
Statisttilværelsen har endret seg for Andy Millman (Ricky Gervais) siden sist. Andy kommet seg opp og frem, og skal få sin egen komiserie på BBC. Han er svært begeistret over tanken på serien, som skal hete "When the Whistle Blows".
Andy vil at serien skal være realistisk, slik at publikum skal kunne identifisere seg med den. Men BBC har helt andre ideer; Andys hovedkarakter må blant annet gå med parykk og stygge briller. Snart har komiserien blitt noe helt annet enn det Andy hadde sett for seg.

Elskovssyk Orlando

Og Maggie er statist på storstjernen Orlando Blooms siste film. Orlando viser seg å være ganske så betatt av både seg selv - og Maggie. Men Maggie er overhodet ikke interessert.

Se "Statistene" på TV 2 Zebra mandag 27. oktober kl. 18:25.