KJÆRESTER I VIRKELIGHETEN: Espen Eckbos figur «Steinar» er kjæreste med «Tine», som spilles av Eckbos samboer Johanne Lund.
KJÆRESTER I VIRKELIGHETEN: Espen Eckbos figur «Steinar» er kjæreste med «Tine», som spilles av Eckbos samboer Johanne Lund.

Samboere i virkeligheten

Espen Eckbos modellkjæreste har sentral rolle i «Tett på tre».

Espen Eckbos naive karakter «Steinar Hoftun» jaktet på internettflørten «Tine» i første episode av «Tett på tre». Det så lenge stygt ut, men lykken smilte til dem til slutt.

Det mange ikke vet, er at «Tine» spilles av Espens samboer – den tidligere fotomodellen Johanne Lund. Sammen har de to unge sønner.

Se første episode av «Tett på tre» her!

Skjuler privatlivet fra det offentlige

Espen er kjent for å holde privatlivet unna det offentlige. Da han var gjest i «God kveld Norge», klarte han å lure TV 2-teamet ved å posere sammen med en familie som ikke var sin egen. Espen forklarte hvorfor han gjorde dette i onsdagens nettreff på tv2underholdning.no.

- Å stille opp i media er en selgerjobb som handler om å skaffe seere til – i dette tilfelle – serien «Tett på tre». Hvis det beste «salgsargumentet» jeg kan stille opp med, er å vise fram den flotte familien min, så er det et symptom på at det jeg har å selge ikke er så bra i seg selv. Folk blir skeptiske til å kjøpe en bil hvis bilselgeren begynner å vise fra familien sin – jeg synes kanskje flere mediekåtinger bør vurderes på samme måten.

Den kritikerroste «Tett på tre»-premieren hadde 512.000 seere.

Se «Tett på tre» onsdag klokken 22.30 på TV 2 eller på TV 2 Sumo når du vil!

Les mer om «Tett på tre» her!