Helt Ærlig gutta har brutt sine intime grenser for å gi deg hva som er hot og not!
Helt Ærlig gutta har brutt sine intime grenser for å gi deg hva som er hot og not!

Kinky og hardcore sextips med Helt Ærlig gutta!

Se video av første del av serien som vil sjokkere store og små!

Alle har til en viss grad seksuelle fantasier. Noen litt mer enn andre og noen litt mer hardcore og kinky.

I tiden fremover vil Helt Ærlig gutta, Kjetil og Tobias teste ut alle kinky, morsomme, rare, hardcore og drøye ting som kan krydre sexlivet ditt til nye dimensjoner av gastronomiske orgasmer. Forhåpentligvis.

Se video nederst i saken!

- Vi får mange hendvendelser av folk som har mistet gnisten med sexlivet og spør oss om tips og triks, forteller Tobias.

- Derfor måtte vi selvfølgelig teste ut alle seksuelle fantasier, sexleker og stillinger for å kunne utale oss, sier Kjetil.

Kanksje hushjelp kostyme er noe for deg? Kjetil digget det hvertfall!
Kanksje hushjelp kostyme er noe for deg? Kjetil digget det hvertfall!

- Alltid viktig med god research, skyter kjapt Tobias inn fra sidelinja.

Intimgrenser ble brutt!

Gutta forteller at selv om de er to gutter skulle ikke det stå i veien for de seksuelle og kinky sexfantasiene.

- Nei det er ikke hver dag at jeg ligger i en seng med en god venn av meg og tester ut drøye sexstillinger, sexleker og kostymer med stearinlys formet som peniser rundt meg, forteller Tobias.

- Hehe, det er bare å glemme kosing, kyss, klapp & klem og alle andre orginale ting. Kinky is the new "misjonær", mener Kjetil!

Sexy kostymer!

I dagens tips går gutta rolig ut for å komme i riktig stemning. Og hva setter ikke bedre stemning enn å ta på seg sexy kostymer?

Kostymer kan spicy opp det kjedeligste sexlivet, men ikke uten forbehold. Det er viktig å tenke på å skaffe seg kostymer man begge liker og blir opphisset av.

Hvis ikke kan det virke sinnsykt fett for en og veldig kjipt for en annen. Går man for kostymer er det viktig å gå "ALL INN"! Altså maksimere skuespiller «skillsa» og sette seg ordentlig inn i rollen. Lag en morsom scene og ha det gøy! Bruk fantasien!