RASER: Bruce Arena raser mot Beckhams exit fra LA Galaxy.  (Foto: Nick Ut/AP)
RASER: Bruce Arena raser mot Beckhams exit fra LA Galaxy. (Foto: Nick Ut/AP)

Misliker Beckham-exit

LA Galaxy-trener Bruce Arena er alt annet enn glad for David Beckhams flytteplaner. Se Arenas utbrudd her!

Supterstjernen David Beckham reiser i januar til Milano for et kort låneopphold hos Serie A-giganten AC Milan.

LA Galaxy-trener Bruce Arena frykter at Beckham kan forsvinne ut dørene for godt.

- For meg personlig og for lagets del er det ikke klokt å låne ut en spiller i seks måneder. For det er en så lang periode slike låneavtaler vanligvis gjelder - til det neste overgangsvinduet åpner i juni, sier Arena, ifølge Reuters.

- Svært spesielt
LA Galaxy har opplevd en skuffende sesong og kvalifiserte seg ikke en gang til sluttspillet I MLS. Bruce Arena liker dårlig tanken på låne ut en av sine beste spillere midt under oppkjøringen til en ny sesong.

- Vi er I ferd med å bygge opp laget igjen i et forsøk på å få suksess neste sesong. Derfor er det for meg svært spesielt å låne ut en av våre toppspillere i oppkjøringen til en ny sesong, sier han.

LA Galaxys forsvarsspiller Greg Vanney - en av de mest erfarne spillerne i MLS - skjønner imidlertid at David Beckham vil prøve seg i AC Milan.

Beckham har spilt 106 landskamper for England og er bare to oppgjør unna Bobby Moores landskampsrekord for en utespiller.

- Jeg vet at han ønsker å spille videre på England og jeg synes Fabio Capello viste i fjor at han ikke tar ham med i troppen om Beckham ikke spiller på det øverste nivået, sier Vanney.

Jakter på rekord
Og legger til:

- Jeg vet at Beckham ønsker å bli den utespilleren med flest landskamper for England, det er et av hans store mål. For meg er det derfor fornuftig at han skifter klubb for å fremdeles kunne spille for sitt landskamper.

Beckham har tidligere spilt for Manchester United og Real Madrid før han signerte for LA Galaxy i januar 2007.

I AC Milan blir han på nyåret lagkamerat med superstjerner som Ronaldinho, Kaka og Alexandre Pato.