Sjokoladeostekake

Med smak av appelsin

Bruk en rund form, 22 cm.
Legg gelatin i bløt i kaldt vann i 3-4 min.

Kle bunnen av formen med bakepapir.

Knus kjeksen i en foodprosessor eller legg kjeksen i en pose og rull over med et kjevle.
Tilsett smeltet smør i den knuste kjeksen, bland sammen og fordel utover bunnen i formen.
Sett kaldt.

Smelt sjokolade over et vannbad, avkjøl litt.
Pisk fløte til krem sammen med melis og tilsett den lett avkjølte smeltede sjokoladen i kremen.
Bland lett sammen.
Klem vannet ut av gelatin og løs den opp i varmt vann og hell blandingen i sjokoladekremen under omrøring.
Rør inn kremosten og rør om til en glatt masse.
Fordel fyllet over kjeksbunnen og sett kaldt minst 4-5 timer, eller natten over.

Pynt med frukt eller bær.

Tips:

Sjokoladekremen kan smakes til med revet skall av appelsin, hakket chili eller hakkede nøtter.