IKKE INN: Jenny Skavlan sier til «God kveld Norge» at hun ikke vil hoppe inn som Sigurs Solliens erstatter.
IKKE INN: Jenny Skavlan sier til «God kveld Norge» at hun ikke vil hoppe inn som Sigurs Solliens erstatter.

- Som å bli dumpa

Jenny Skavlan snakker for første gang ut om å bli vraket i «Skal vi danse»

Jenny Skavlan likte dårlig å bli stemt ut av «Skal vi danse», skriver Dagbladet. Allerede i program to måtte hun forlate konkurransen. Det likte hun ikke spesielt godt.

- Å ryke ut av «Skal vi danse» var som å bli dumpa av en type. Som om «han» ville ha Hanne Krogh i stedet. Noe jeg håper ikke ville skjedd i det virkelige liv, sier Jenny til Dagbladet.

At hun gjerne ville fortsatt konkurransen viste hun også tydelig da tv-kameraene etter sendingen var slått av, Jenny stormet av parketten med tårer i øynene. Siden sendte hun ut en pressemelding om der hun sa det var et nederlag.

Aktuell i ny film

- Det var ikke sånn at jeg satt hjemme i fosterstilling og gråt, altså. En stund var det kjedelig å ikke være med lenger, men så kom jeg over det. Det var tilfeldigvis den samme dagen de ringte å spurte om jeg vill komme tilbake igjen, men da tente jeg bare, nei aldri mer.

Nå er Jenny klar med en rolle i filmen «Fatso».

- Det var kjempemorsomt å lage film igjen, og dette er absolutt noe jeg har lyst til å forsette med, sier Jenny Skavlan. Hun spiller nå filmen «Fatso», om den litt sexfikserte Rino.

Det finnes mange Rinoer

- Det finnes mange Rinoer der ute, men ikke nødvendigvis en så ekstrem en. Jeg tror det er kjempemange som har et snev av Rino i seg, men jeg tror ikke det handler om hvor mye du runker. Det er ikke en film om det. Det er kanskje mer en film om folk som ikke tør å «face» verden, som helst bare vil låse døra og bli hjemme, sa Jenny til Seher.no denne uken.

Se bilder fra innspillingen av filmen «Fatso»

Her finner du flere kjendisnyheter fra «God kveld Norge»

Se «God kveld Norge» lørdag kl. 22.15 på TV 2