LynnedslagNETT
LynnedslagNETT

Lynnedslag og HDMI-hemmeligheten selgerne ikke forteller deg

I tillegg gir vi deg tips om hvordan du lager din egen hjemmekino. Er dyrest best?

I kveldens TV2 hjelper deg ser vi nærmere på disse sakene:

Lynnedslag i PC-en
I sommer slo lynet ned i PC-en verdt 4300 kroner. Elkjøp og verkstedet InfoCare mente at det ville koste 10 000 kroner å reparere alt som var ødelagt.

For å få denne ”dommen” måtte kunden betale 444 kroner, men hadde verkstedet i det hele tatt sett inni maskinen? Vi i TV 2 hjelper deg har gått verkstedet nærmere etter i sømmene og konklusjonen får du i kveldens TV 2 hjelper deg.

Måtte vente seks år
Jubelen sto i taket da konfirmanten Sandra vant en flunkende ny scooter for seks år siden. Problemet var bare at verken vognkort eller papirer fulgte med. TV2 hjelper deg tok saken. Vil Sandra endelig kunne bruke mopeden sin? Følg med i kveld klokken 20.30.

VOGNKORT2
VOGNKORT2

HDMI-hemmeligheten
Du kan spare mye penger på å velge rett kabel til TV-en din. TV 2 hjelper deg avslører hemmeligheten mange norske kabelselgerne ikke vil at du skal vite om. Ikke kjøp ny kabel til TV-en din før du har sett denne ukas TV 2 hjelper deg.

FirekablerNETT
FirekablerNETT

Test av hjemmekinoanlegg
Har du lyst til å få kinofølelsen hjem i din egen stue? I tråd med flatskjermrevolusjonen i norske hjem, velger flere og flere å investere i hjemmekinoanlegg for å få bedre lyd og mest ut av filmopplevelsen.

Men hva slags anlegg bør du kjøpe for å forandre stua di om til en liten kinosal? Er det dyreste det beste? TV 2 hjelper deg har testet hjemmekinoanlegg.

hjemmekino2NETT
hjemmekino2NETT

Sunn kjeks?
Kjeks for barn kan være like sunt som grovbrød, men i verste fall er det rene sukkerbomber. I kveldens sending får vi besøk en ernæringsekspert som forteller deg hvilke kjeks du bør gi barnet ditt.

Kjeks, Lazy Town (Foto: Line Fredheim Storvik)
Kjeks, Lazy Town (Foto: Line Fredheim Storvik)

Følg med på TV2 hjelper deg i kveld klokken 20.30!