Frp-topp kastet på gata

Frp-politikeren Henning Holstad og omstridte Christer Tromsdal krangler så fillene fyker om en ekslusiv leilighet på Aker Brygge.

Fredag ble Frp-politikeren Henning Holstad regelrett kastet på gata av finanskjendisen Christer Tromsdal. Tromsdal som eier penthouse-leiligheten på Aker Brygge i Oslo, gikk fredag til aksjon og fjernet Frp-politikerens eiendeler, skriver VG.

Med en politipatrulje klar til innsats utenfor ble Henning Holstads eiendeler først stablet ute på en veranda, før de ble brakt ned i en flyttebil.

Bakgrunnen for fredagens resolutte opptreden fra Tromsdal er en langvarig krangel om leieforholdet ved leiligheten. Tromsdal sier han kaster ut Frp-politikeren for å sikre verdiene sine. Ifølge finansakrobaten har Holstad fått en rekke sjanser til å flytte ut frivillig etter at leiekontrakten ble oppsagt.

Holstad mener imidlertid at han fortsatt har rett til å bo i leiligheten: - Jeg overtok en standard leiekontrakt fra en kollega som skulle flytte. Oppsigelsen er ikke gyldig ut fra husleieloven, sier min advokat. Derfor har jeg ikke flyttet, sier han til avisen.

Henning Holstad har gjennom flere år vært en profilert Frp-politiker, og leder helse- og sosialkomiteen i Oslo. Han understreker at han ikke lar seg hisse opp av utkastelsen: - Det er ikke Tromsdal verdt, sier han.