Mohammed Abdellaoue (t.v.) og Allan K Jepsen jubler etter scoring i eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Lillestrøm  (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Mohammed Abdellaoue (t.v.) og Allan K Jepsen jubler etter scoring i eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Lillestrøm (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

Moa: - Jeg prøvde å score

Mohammed Abdellaoue hevder hardnakket at det var et skudd og ikke et innlegg han scoret på mot Lillestrøm. Se målet her og døm selv.

Vålerenga-Lillestrøm 3-1

Ullevaal/Bergen (TV 2 Sporten): VIF sikret seg ny Tippeliga-kontrakt med seieren mot LSK mandag. Uten Martin Andresen på laget løsnet det for osloklubben i andre omgang mot et Lillestrøm-lag som leverte en veldig dårlig kamp.

Uheldige Steinar Pedersen ga VIF ledelsen da han sendte ballen i eget nett etter et innlegg fra Mohammed Abdellaoue etter 53 minutter.

Se referat av kampen øverst i saken

Les også: LSK skremt av seg selv

Moa fulgte opp elleve minutter senere. Da la han noe som så mer ut som et innlegg enn et skudd inn i feltet. Ballen i en pen bue over Otto Fredrikson og i nettmaskene. Men var det et skudd?

- Ja, det var et skudd. Keeper sto langt ute og det var ingen foran mål. Jeg prøvde å curle den den inn bak ham, sier Abdellaoue, som i år har tre mål mot LSK totalt, til TV 2 Sporten etter kampen.

- Hvis Moa sier det var et skudd, så tro jeg på det, er manager Martin Andresens kommentar til scoringen.

Se intervju med Moa her:

268892

De to slagene i ansiktet fikk Lillestrøm til å skjerpe seg. Innbytter Arild Sundgot slo tilbake for kanarifuglene da han banket inn reduseringen fire minutter etter Abdellaoues scoring.

Men det var VIF som var best og mest effektiv. På en corner slår Fredrikson ballen i Bengt Sæternes, som krangler den over streken til 3-1.

Martin Andresen var både skadet og suspendert og så derfor kampen fra tribunen. Men han er ikke redd for å miste plassen på laget sitt.

- Nei, det gleder meg at de spiller bra uten meg. Nå har vi vært i en vond periode, men jobbet oss ut av den sammen. I dag produserte vi mange sjanser og fikk til slutt uttelling for det, sier han til TV 2 Sporten.

Situasjonen er fremdeles usikker for Lillestrøm. De har nå tre poeng ned til Aalesund på kvalikplass. De to siste kampene for LSk er mot Rosenborg og nettopp Aalesund.

Se intervju med Martin Andresen her:

268894