aksel lund svindal (Foto: Scanpix)
aksel lund svindal (Foto: Scanpix)

- Må vise at jeg har fart

Aksel Lund Svindal er optimist før comebacket om seks dager.

Møt Aksel Lund Svindal i Nærbildet på TV 2 SPORT eller på tv2sporten.no klokken 22.00 i kveld.

Alpinisten har opplevd litt av hvert i tiden etter det dramatiske fallet i Beaver Creek 27. november i fjor. På den årlige vintersportsmessen i München hadde hanskeprodusenten Level stilt ut hanskene 25-åringen hadde på seg da det gikk galt.

- Hansken min snurra rundt i et monter, med masse blod på, forteller Aksel Lund Svindal i kveldens Nærbildet på TV 2 Sport kl. 22.00.

- Jeg skal kjøre alt
Selv om det snart er gått ett år siden Aksel Lund Svindal sist kjørte verdenscuprenn har han ikke tenkt å gå rolig ut. Han ønsker å stille til start i samtlige 38 konkurranser denne sesongen.

- Inntil videre er det planlagt at jeg skal kjøre alt, sier en optimistisk Lund Svindal.

Klar for Sölden - vant i fjor
Sesongens målsetting er å vinne sammenlagtcupen. Akkurat slik Kjeller-gutten gjorde i 06/07-sesongen. Søndag er det klart for sesongåpning og comeback med storslalåm i Sölden. I fjor vant Norges alpinkonge verdenscupåpningen foran amerikanske Ted Ligety og finnen Kalle Pallander.

Sjekk hvem Aksel Lund Svindal regner som de argeste konkurrentene i videovindet over saken.

Hva må du prestere i Sölden for å være fornøyd?

- Jeg må ha farta og kjøre så bra på ski at jeg viser at jeg har noe å gjøre blant de beste i storslalåm, sier Lund Svindal i kveldens Nærbildet.

Kveldens Nærbildet på TV 2 Sport og tv2sporten.no kl. 22.00, er første del av portrettintervjuet med Aksel Lund Svindal. Andre del sendes mandag 10. november kl. 22.00.