Pia Haraldsen anders giæver
Pia Haraldsen anders giæver

Tilbyr VG-journalist jobb

Pia Haraldsen tilbyr VG-journalist Anders Giæver jobb som ekspertblogger.

I likhet med TV 2s Pia Haraldsen, blogger VGs journalist Anders Giæver om valgkampen i USA.

Til forskjell fra vår politisk engasjerte blondine som følger valgkampen i eksil på Snarøya, har han kommet seg inn i USA.

(Saken fortsetter under bildet)

Anders-Giæver
Anders-Giæver

Pia mener at Giæver stjeler trafikk til hennes eget prosjekt. Derfor spør hun nå om hjelp med levering av saker fra Giæver i USA. Dette takker imidlertid VGs journalist høflig nei til.

I Anders Giævers blogg har han limt inn e-posten fra sin jobbtilbyder.


Pias mail til Anders:
Siden jeg selv ikke fikk innvilget journalistvisum er jeg fortsatt i Norge, og trenger derfor en korrespondent. Mitt spørsmål til deg er: Kunne du tenke deg å bli min korrespondent i USA, og jevnlig levere saker om valget til min blogg?

«Amerikanske tilstander» stjeler klikk fra mitt prosjekt, og etter min mening er det bare plass til en stor valgblogg i Norge. Hvordan stiller du deg til dette forslaget? Hvis dette ikke lar seg gjøre, finnes det noen andre måter vi kan samarbeide på?

Mvh
Pia Haraldsen, TV 2

P.S Jeg tror jeg kan klare å matche det VG betaler.


Smigret

Giæver selv har trolig nok å gjøre allerede, og akter ikke å ta på seg flere oppdrag. Pias tidligere uttalelse: «Skoene mine er verdt mer enn hele garderoben til Anders Giæver» har han enda friskt i minne.

- En hyggelig mail og et smigrende tilbud, ikke minst når man tenker på at det forrige jeg hørte fra Pia var denne uttalelsen hun ga til TV 2s nettsider, skriver han i bloggen sin.

Les Pias blogg her

Selv om Pia antyder en lønn som gir Giæver mulighet til å oppgradere garderoben velger han likevel å takke høflig nei til tilbudet.

- Jeg tror - i motsetning til henne - at det er plass til både «Amerikanske tilstander» og «Pia i USA» på hele det verdensomspennende internettet, avslutter han bloggen sin.

Les alt om Pias dekning av det amerikanske valget her