FFK DRESS: Anders Grönhagen i dress.  (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)
FFK DRESS: Anders Grönhagen i dress. (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)

- Vi skaper vinnerskaller

Sølvtrener Anders Grönhagen strålte etter seieren mot Viking.

Fredrikstad - Viking 1-0

Fredrikstad Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Anders Grönhagen var naturlig nok i perlehumør etter 1-0 seieren over Viking.

- Hva slags medalje er det som gjelder nå?

- Det er vel fortsatt gullet som gjelder, spøker Grönhagen.

- Veldig deilig
FFK-treneren visste etter kampen var en svært vanskelig oppgave å ta igjen Stabæk. Etter Stabæk-seieren over Brann er det i praksis umulig med gull.

- Nei, vi tar denne matchen. Vi tar har en vanskelig bortekamp mot Molde og avslutter mot Lyn, men vi er et lag som vet at vi får spillere tilbake og er i form. Vi kommer til å prestere i fortsettelse også, så får vi se hvor vi havner, sier Grönhagen.

Det går mot sølv for Fredrikstad, som etter søndagens kamper har fått fem poengs luke ned til Tromsø på bronseplassen.

- Det var veldig deilig. Vi gjennomfører en bra taktisk kamp. De lå lavt mot oss som forventet og det ble litt stillingskrigen, men jeg synes vi skaper de største sjansene og vinner fortjent, sier Grönhagen.

Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter under):

268680

- Vi skaper vinnerskaller
Suksesstrenerens forklaring på suksessen er en offensiv innstilling og troen på egne ferdigheter.

- Vi må tror på det vi gjør og det vet hele stallen. Vi er tydelige i det vi skal gjøre og offensive uansett hvilket lag vi møter, sier Grönhagen.

- Vi vil vinne kampene og vi skaper en vinnerskalle hos de spillerne som får sjansen og vi ser jo det er ingen som er blyge her. Thomassen er et uvær på kanten. Han er opp og ned og våger og så videre. Han hadde et bra gjennomspill og kunne gjort mål. Jeg er fornøyd med de nye som kommer inn og som ikke har spilt så mye, sier FFKs svenske trener som manglet tre av de som normalt er å finne i Fredrikstads backfirer søndag.