Tettey  (Foto: LARS POULSEN/AP)
Tettey (Foto: LARS POULSEN/AP)

- Vi kjører kampen fra A til Z

Alexander Tettey setter ord på RBK-dominansen.

Rosenborg - Strømsgodset 1-1

Lerkendal Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Tettey var blant Rosenborg-spillerne som bommet da han fikk sjansen foran mål.

RBK ser ikke ut til å være kurert fra ineffektiviteten som plaget laget i vårsesongen.

- Vi er skuffet. De scorer først. Jeg tror det er den eneste sjansen vi slipper dem til i løpet av hele kampen, og så scorer dem. Det er litt sånn typisk når du spiller mot ett mål. Veldig bittert, sier Tettey.

Les: - Selvfølgelig er det ufortjent

Vil ha bronse
RBKs midtbaneanker vil svært gjerne ha bronse. Det medfører at trønderne vil være direkte kvalifisert for 1. runde i UEFA-cupen neste år.

- Vi kjører kampen fra A til Z, og vant sikkert sjansestatistikken 10-1. Det er litt bittert nå, men vi må prøve å glemme den til i morgen, Vi skulle svært gjerne ha vunnet kampen, men nå må vi koble om. Det er viktig å ta bronse. Da slipper vi å spille åtte kamper for å komme til første runde, sier Tettey.

Fikk knapt røre ballen
Erik Hamrén synes Rosenborg var veldig gode før pause.
- Vi spiller fantastisk fotball i første omgang. Etter tjue minutter har vi skapt seks store målsjanser. Dessverre er vi litt tilbake der med ineffektiviteten, sier Hamrén.

Les: Imponert av Rosenborg

Nå spøker det for RBKs medaljesjanser. Tromsø må avgi poeng de to siste serierundene for at Rosenborg skal passere dem.

- Vi har dessverre det ikke i egne hender lenger. Vi hadde fortjent å vinne. Det er bare i fotball du kan være så overlegen og så tape ett poeng. De har en avslutning på mål, og den scorer de på. Men første omgang - de får knapt røre ballen, sier Hamrén.

Se kampsammendrag:

268657