Juande Ramos (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)
Juande Ramos (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)

Spurs-marerittet komplett

Tottenhams besøk i Stoke endte med total ydmykelse.

Stoke-Tottenham 2-1

Tottenhams manager Juande Ramos lever på lånt tid etter det pinlige tapet for Stoke søndag. Klubben er nå inne i en sportslig krise de ikke har sett maken til.

Status etter åtte kamper er fattige to poeng og soleklar jumboplass i Premier League. Kun ett annet lag har klart å unnga nedrykk med bare to poeng på åtte kamper. Det var Southampton for ti år siden.

Mot Stoke gikk det meste galt. Gareth Bale ble utvist etter 17. minutter da han felte Tom Soares som bakerste mann. Straffen ekspederte Danny Higginbotham i mål.

Her finner du alt om Premier League.

Spurs fikk nytt håp da Darren Bent utlignet bare minutter etter straffescoringen, men åtte minutter etter hvilen lå de under igjen. Da styrte Rory Delap en pasning fra Mamady Sidibe i mål fra kort hold.

Er du bedre enn Ramos? Spill PL-manager her!

Som om ikke det var nok ble kampen avbrutt i sju minutter etter at backen Vedran Corluka måtte forlate banen på båre etter to kollisjoner med egen keeper.

Det ble lagt til elleve minutter og da seks av de var spilt fikk Stoke en ny straffe, men denne gang ble det ikke scoring. Skuddet fra Ricardo Fuller gikk i begge stengene før Rory Delap skjøt i tverrliggeren.

Michael Dawson kronet Tottenhams marerittkamp med en horribel takling på Mamady Sidibe. For den ble midtstopperen belønnet med rødt kort.