Katrine Andresen  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Katrine Andresen (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Larvik mot nedrykk

Kattem fikk luke i bunnstriden.

Lørdag ble det spilt tre kamper i Toppserien og det endte med et realt målkalas. Det ble i alt scoret 17 mål tre kamper. Best gikk det for Kattem, som fikk en fem poengs luke til Larvik i bunnstriden.

Nytt Larvik tap
Larvik tok imot Asker hjemme på Fram stadion og det startet så bra for hjemmelaget. Anita Eftedal sendte Larvik i føringen etter ti minutter, men Janne Stange utlignet for gjestene.

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet øverst i saken!

Marie Willumsen Olsen sendte Asker i føringen før pause og i andre omgang brukte Asker åtte minutter på avgjøre - og sørge for nytt håp i medaljekampen.

Marie Willumsen Olsen gjorde sitt andre mål etter 58 minutter, mens Lindy Melissa Wiik sørget for 4-1 til gjestene åtte minutter seinere.

Anne Haraldsen reduserte etter 74 minutter, men med tre minutter igjen å spille fastsatte Janne Stange sluttresultatet til 2-5 med sitt andre mål for dagen.

Kattem mot sikker plass
Når Larvik tapte benyttet Kattem anledningen til å stikke fra i bunnstriden, når fortapte Fart gjestet Åsheim kunstgress.

Katrine Andresen sendte Kattem i føringen allerede etter to minutter, mens Annette Hermann doblet ledelsen en halvtime seinere.

Fem minutter etter pause la Anne-Berit Sesseng på til 3-0, mens Marit Moen la på til 4-0.

Ida Jakobsen satte inn et trøstemål for gjestene i sluttsekundene.

Se sammendrag fra kampen her:

268400

Klepp knuste Ørn
Det gikk ikke like greit for det andre trondheimslaget som var i aksjon lørdag. Den falmete storheten Trondheims-Ørn fikk en fotballeksjon av Klepp.

Line Smørsgård satte inn 1-0 for hjemmelaget på Klepp stadion allerede etter fire minutter, mens Hege Hansen sørget for 2-0 to minutter seinere.

Samme jente satte også inn 3-0 etter 20 minutter, mens Kristin Lie ga gjestene et lite håp fire minutter seinere.

Det var det ingen grunn til å ha. Marie Bakk fastsatte sluttresultatet til 4-1 knappe kvarteret før slutt.

Se sammendrag fra kampen her:

268394