Steffen Iversen  (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
Steffen Iversen (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

Iversen skadet igjen

Steffen Iversen er skadet igjen. Nå skaper kneet trøbbel for Rosenborg-angriperen.

Lerkendal/Bergen (TV 2 Sporten): Steffen Iversen ble friskmeldt i 12. time før VM-kvalifiseringskampene mot Skottland og Nederland.

Han hadde ikke trent på én uke før landskampene på grunn av en leggskade. Nå er den tidligere Tottenham og Wolves-spissen skadd igjen.

Se Iversen pådra seg skaden i videovinduet øverst i saken!

Skadd i kneet
- Men vi har ingen grunn til å være «pissed» på landslagsledelsen. Denne gang er det kneet han er skadet i, poengterer Rosenborgs trener Erik Hamrén overfor TV 2 Sporten.

Det var i landskampen mot Nederland Steffen Iversen pådro seg kneskaden. Han landet for kjært etter en duell og fikk en trøkk i kneet.

Han sliter med et stivt og ømt kne og undersøkes i løpet av fredagen. Iversen stod over treningen fredag og er høyst usikker til søndagens oppgjør mot Strømsgodset i Tippeligaen.

- Jeg er spent på hva scanningen vil vise. Jeg satt å så kampen på TV og tenkte «oioi» dette var fryktelig da jeg så Steffen pådra seg skaden, sier Hamrén.

Se reportasje her (Artikkelen fortsetter under):

268308

- Burde blitt byttet ut
- I etterpåklokskapens navn hadde det kanskje det smarteste at han ble byttet ut etter smellen, istedenfor å fullføre kampen, sier RBK-treneren.

Etter å ha sett på røntgenbildene av skaden bekrefter Rosenborgs medisinske koordinator Håkon Schwabe overfor TV 2 Sporten at Iversen trolig ikke spiller mot Godset.

- Han har pådratt seg en liten strekk i en leddkapsel i kneet. Det er veldig usikkert med tanke på kampen på søndag. Det er større sjanse for at Steffen ikke spiller enn at han spiller, sier han til TV 2 Sporten.

- Tilbake mot Brügge
Undersøkelsen viste imidlertid at skaden ikke er så alvorlig som først fryktet.

- Slik det ser ut nå håper vi at Steffen kan spille mot Brügge i UEFA-cupen på torsdag, sier Schwabe.

Se høydepunkter fra Norges kamp mot Nederland i videovindet:

268007