Film My date with Drew
Film My date with Drew

30 dager - 1100 dollar - 1 date

Brian har vært forelsket i filmstjernen Drew Barrymore siden han gikk på barneskolen og så henne i «E.T.». Etter 20 år har hun fortsatt ikke banket på døra hans. Han må altså ta steget først.

Denne filmen er en digital dagbok sett gjennom det drømmende blikket til Brian Herzlinger. Han er en blakk, ambisiøs filmskaper fra New Jersey som tilfeldigvis har vært forelsket i Drew Barrymore siden hun sjarmerte Brian og resten av verden som søt og veslevoksen lillesøster i Steven Spielbergs klassiker «E.T.». Brian vil gjerne kombinere sine to lidenskaper - film og Drew. Han mener at hvis han kan lage en film om hvor langt han vil gå for å møte henne, vil han representere Hvermansen og virke som en edel sliter - ikke bare dørgende desperat.


Lite penger og mye oppfinnsomhet

Å lage film er vanskelig når det bor møll i lommeboka. Brian har ikke engang et videokamera. Heldigvis har han vunnet 1100 dollar i et TV-show! Det må være skjebnen som prikket ham på skulderen. Deretter låner Brian et kredittkort av en kamerat og stikker innom en elektronikkbutikk som byr på 30 dager fri returrett. Nå er han bevæpnet med et uforsikret kamera, stå på-vilje og lommepenger. Så må han snakke med noen som kjenner noen som kjenner noen - puh! - som kjenner Drew. Det er ikke slik at han forventer et forhold. En middag er nok. Jenta må jo spise, ikke sant? Og har hun ikke selv sagt at den som ikke risikerer noe, kaster bort sjelen sin? Kloke ord, og Brian vil ikke gjøre skam på dem.

Se "Min date med Drew" på TV 2 Zebra søndag 19. oktober kl. 20:00.