Robbie Keane, Steven Gerrard (Liverpool)  (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Robbie Keane, Steven Gerrard (Liverpool) (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Spiller i Madrid likevel

UEFA har midlertidig fjernet Atletico Madrids suspensjon.

UEFA har midlertidig fjernet Atlético Madrids to-kampers suspensjon fra sin hjemmebane, Vicente Calderon.

Det europeiske fotballforbundet hadde ilagt Madrid-klubben den strenge straffen på grunn av tribunebråk i Mesterliga-kampen mor Marseille i begynnelsen av oktober, men på grunn av en protest fra Atlético Madrid og klager fra flere kanter på at utestengelsen kom på for kort varsel, har UEFA allikevel besluttet at kampen skal spiller i Vicente Calderon.

Beslutningen betyr ikke at Atlético Madrid slipper unna hjemmesuspensjon. UEFA vil ha en høring den 31. oktober, der klubbens straff vil bli fastsatt.

- Vi var bekymret for at flytting av kampen ville skape enorme problemer for Liverpool-fansen, sier UEFA-talsmann William Gaillard til SkySports.

Liverpool direktør Rick Parry er også strålende fornøyd med Uefas beslutning.

- Vi er fornøyd med beslutningen fordi det betyr at våre fans kan reise til kampen som planlaget, uten ekstra utgifter eller bryderier, sier han.

Nyheten burde også vært gledelig for Liverpools Fernando Torres, som var knust når kampen på hans gamle hjemmearena ble flyttet. Men dessverre for spissen pådro han seg en skade onsdag og er neppe spilleklar til Atlético-kampen.

SKADET: Fernando Torres. (Foto: LINDSEY PARNABY/EPA)
SKADET: Fernando Torres. (Foto: LINDSEY PARNABY/EPA)