Skavland_0909
Skavland_0909

Frykter ikke Mikael

Fredrik Skavlan får eget program i Sverige og risikerer å måtte intervjue kjærestens eks.

I går ble det klart at Fredrik Skavlan har takket ja til å lede sitt eget fredagstalkshow på den svenske statskanalen SVT1.

- Jeg har sagt ja til å gjøre èn sesong. det er en utrolig morsom sjanse og et tilbud man ikke takker nei til. Showet kommer nok til å ligne det jeg har gjort før. Jeg kan jo bare èn ting. Så jeg skal ikke finne opp hjulet på nytt, sier Skavlan til VG.

Pendling

Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie har vært kjærester i to år. Hun har fast ansettelse på Dramaten i Stockholm, og paret har pendlet jevnlig mellom Stockholm og Oslo. Skavlan har tre barn fra tidligere ekteskap, og forteller at han vil fortsette å bo i Oslo og pendle til Stockholm.

Frykter ikke Mikael

Før Maria Bonnevie ble sammen med Fredrik Skavlan, var hun i en årrekke sammen med den svenske skuespilleren Mikael Persbrandt. Forholdet var til tider turbulent, og da det ble kjent at Mikael ventet barn med datteren til Ulf Lundell var bruddet et faktum.

Skavlans program inviterer akuelle skuespillere og kulturpersoner, og således risikerer han å måtte intervjue Mikael Persbrandt i beste sendetid:

- Da er jeg inhabil!

Men blir han gjest tror du?

- Den broen krysser jeg når jeg kommer dit, sier Skavlan bestemt til VG.

Les også: - Jeg vil gifte meg