Allan Gaarde (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Allan Gaarde (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Gaarde vil vise Rösler

Allan Gaarde er misfornøyd med situasjonen i Viking. Nå vil han vise Uwe Rösler at han fortjener en plass i startoppstillingen.

Allan Gaarde har kanskje vært en av Viking viktigste spillere de siste sesongene og en svært populær spiller blant fansen.

Men denne sesongen har dansken slitt med å spille seg til en fast plass i Vikings startoppstillingen. Det er en helt ny situasjon for midtbanespilleren.

Ny situasjon
- Jeg har ikke vært benket siden jeg spilte i Italia, så dette er en helt ny situasjon for meg, sier Gaarde til Stavanger Aftenblad.

Han tenker tilbake til 2000 - og 2001-sesongen, da han slet med å få spilletid i Udinese.

Kontrakten til Gaarde går ut etter 2009-sesongen. Men ryktene vil ha det til at veteranen ønsker seg tilbake til dansk fotball allerede etter årets sesong.

Kjæresten bor i København og 34-åringen skal stå på ønskelisten til klubber i hjemlandet.

Vil vise Rösler
Gaarde er imidlertid så misfornøyd med situasjonen i Viking for øyeblikket at han er innstilt på å fullføre kontrakten i klubben - for å vise at Uwe Rösler har tatt feil.

- Det stemmer at kjæresten min bor i København, men jeg har ett år igjen av kontrakten. Jeg begynner å bli en gammel mann, men jeg er glad for at jeg har ett år igjen av avtalen min med Viking. Jeg vil huskes for gode ting, og over tid vil jeg vise Uwe at han gjorde feil da han vraket meg, slår Gaarde fast.