GUY RITCHIE skal ha funnet en ny superstejrene etter bruddet med Madonna.
GUY RITCHIE skal ha funnet en ny superstejrene etter bruddet med Madonna.

Madonna skilles

Madonna og ektemannen Guy Ritchie skiller lag.

Det bekrefter Madonnas talskvinne, Liz Rosenberg overfor nyhetsbyrået AP.

Paret har vært gift i åtte år og har to felles barn sammen, og paret har også adoptert en sønn. Ryktene om en forestående skilsmisse har versert i flere måneder.

Krangling og uhygge

- Det er veldig trist. De var et flott par og strålende foreldre. De kunne bare ikke leve sammen lenger, sier en høyt plassert kilde til den engelske tabloidavisen The Sun.

Paret skal ha kranglet i lang tid om hvor mye tid de bruker på sine respektive karrierer og om at Madonna ønsker å adoptere et nytt barn.

Alle forsøk på å redde forholdet har vært forgjeves.

- Det var ikke et spørsmål om «hvis», men om «når», sier kilden.

Madonna sammen med ektemannen Guy Ritchie, datteren Lourdes, og sønnen Rocco ses så vidt nederst til høyre.  (Foto: MATT DUNHAM/AP/SCANPIX/AP)
Madonna sammen med ektemannen Guy Ritchie, datteren Lourdes, og sønnen Rocco ses så vidt nederst til høyre. (Foto: MATT DUNHAM/AP/SCANPIX/AP)

Turne

Madonna skal ha ønsket å vente til neste år med å annonsere skilsmissen på grunn av hennes pågående turne. En serie krangler rundt Guy Ritchies 40-årsdag skal imidlertid ha fått begeret til å flyte over.

Madonna endte med å storme ut av huset, og Guy har fått nok.

- Guy sa at hvis de skulle skille lag, måtte det være nå. Ekteskapet vil være over i løpet av noen uker, sier The Suns kilde.

Tidenes skilsmisseoppgjør

Etter at det ble klart at Madonna og Guy skiller lag, tok det tok ikke lang tid før spekulasjonene om den økonomiske delen av skilsmisseoppgjøret startet.

Madonna skal være god for om lag 300 millioner pund. Fordi paret mest sannsynlig ikke tegnet en ektepakt da de giftet seg, kan Guy Ritchie trolig få med seg halve av den gigantiske formuen til popdronningen, melder Daily Mail.

Det vil si at han kan få med seg hele 150 millioner pund, eller svimlende 1.658 milliarder norske kroner.

Ifølge britiske tabloider ligger skilsmissen mellom Ritchie og Madonna an til å bli den mest kostbare i showbiz noensinne.

Madonna på scenen i Aten 27. september. Egentlig skal hun ha ønsket å vente til etter turneen med å annonsere bruddet, men Guy fikk nok.
Madonna på scenen i Aten 27. september. Egentlig skal hun ha ønsket å vente til etter turneen med å annonsere bruddet, men Guy fikk nok.