BLIR: Cristiano Ronaldo.  (Foto: SANDRO CAMPARDO/EPA)
BLIR: Cristiano Ronaldo. (Foto: SANDRO CAMPARDO/EPA)

Ronaldo: - Jeg er tilgitt

Cristiano Ronaldo tror Manchester United-fansen har glemt flørten med Real Madrid i sommer.

Ronaldo ønsket seg til den spanske gigantklubben Real Madrid, men ble til slutt overtalt av Sir Alex Ferguson om å bli værende på Old Trafford.

Men mens overgangssagen stjal overskriftene i tabloidene var Manchester Uniteds fans i harnisk. Flere fans pepret mishagsytringer mot Ronaldo på ulike debattforum på grunn av måten han forsøkte å tvinge frem en overgang til spansk fotball på.

LES: Tor-Kristian Karlsens blogg om Ronaldo

- Var ikke nervøs
Ronaldo tror imidlertid fansen har tilgitt ham for Real-flørten.

- I kampen mot Villarreal var jeg ikke nervøs, men jeg var spent på hvordan fansen ville reagerere. Takk Gud for at det gikk bra, sier Ronaldo, ifølge The Sun.

Og slår fast:

- Det viser at fansen ikke har glemt alle de gode tingene vi har opplevd sammen og jeg veldig glad for det, sier Ronaldo.

Ronaldo har nok et stykke igjen før han har overbevist de mest innbitte United-fansen om at driblefanten er en lojal Manchester United-spiller.

Men portugiseren mener at det endrer seg om han kan kopiere de 42 målene han scoret da United kapret tittelen både i Premier League og Mesterligaen forrige sesong.

På vei mot toppformen
Foreløpig har Ronaldo scoret to mål og er i ferd med å vise glimt av den sprudlende formen han markerte seg med før ankeloperasjonen i sommer.

- Jeg føler ting begynner å gå bedre og bedre. Jeg ville elsket å kopiere forrige sesong og utvikle meg til å bli en enda bedre spiller, sier Ronaldo.

Er Ronaldo en lojal United-spiller? Diskuter med andre fotballfans i kommentarfeltet under!