kommentering
kommentering
PØLSEPAUSE: Johan Golden disket opp med pølse på termos under landskampen onsdag.
PØLSEPAUSE: Johan Golden disket opp med pølse på termos under landskampen onsdag.
norge
norge

Pølsepause på Ullevål

Johan Golden overgikk til og med 7/11 i kommentatorbua under landskampen.

«Har vi ikke noen på stolpen, da?» «Er det han gjøken igjen?» «Han er jo verdens beste spiller!» «Nå er det nok, din sveitserdust!» var gullkorn kommentatorduoen serverte forrige gang de gjestet en av Ullevål Stadions kommentatorbokser.

I denne runden var det Johans matservering som stod i fokus. Se guttas pølsepause i videovinduet øverst.

Annerledes kampopplevelse

Johan Golden og Henrik Elvestad gjorde stor suksess da de debuterte som fotballkommentatorer under landskampen mellom Norge og Hellas i fjor. Onsdag inntok de kommentatorboksen igjen for å gi seerne en litt annerledes kampopplevelse under en av Norges viktige VM-kvalifiseringskamper.

Det Johan og Henrik ikke vet om Nederland...

Gutta hadde gjort grundig research på det nederlandske laget, det nederlandske folk, og den nederlandske ostekulturen. Hver en stein ble snudd i jakten på fakta, kuriosa og eksklusivitet. Visste du for eksempel at det bare er fem land i hele verden hvor man snakker nederlandsk?

Hvor mye Renati bruker Gamsten?

Eller at Edwin van der Sar elsker en siruplignende drikk som han får importert fra Nederland til England? I tillegg ble det nye, hittil ukjente fakta om det norske laget. Informasjon om hvor mye Renati Gamsten bruker, om DJ2g burde være i troppen, eller om Daniel Braaten gleder seg til julebrus kommer i butikken ble servert.

En ikke navngitt kommentator (Johan Golden) hadde til og med ringt spåkone i 90 minutter for å finne ut kamputfallet.

Klikk her for å se fotballkampen mellom Norge og Nederland kommentert av Johan Golden og Henrik Elvestad (abonnementstjenste).

Høydepunkter fra kommentatorboksen ser du i neste program av «Golden Goal».