Kristin Lie, Trondheims Ørn  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Kristin Lie, Trondheims Ørn (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Scoret tre mot byrivalen

Kristin Lie og Trondheims-Ørn rundspilte Kattem.

Trondheims-Ørn - Kattem 4-1:

Trondheim (TV 2 Sporten): Kristin Lie sto for tre av fire scoringer da Trondheims Ørn vant 4-1 over Kattem i slaget om Trondheim søndag.

- Det er ikke ofte jeg scorer tre i samme kamp. Så det passet godt at de kom mot nettopp byrivalen Kattem, smiler den omskolerte forsvarsspilleren til TV 2 Sporten.

29-åringen kan notere ni nettkjenninger i løpet av sesongen så langt, og er dermed toppscorer på laget.

- Vi er et ungt lag, og Kristin tilfører viktig erfaring til troppen. Hun er også en målgarantist når laget spiller godt. Sånne spillere vil alle ha! Skryter trener Gøril Kringen.

Toppserien i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Spillerstaller | Toppscorer

Med søndagens innsats er troa på seriegull om to år tilbake igjen. Trondheims Ørn, Norges mestvinnende kvinnelag, har hatt en hard sesong, og har kun vunnet to hjemmekamper, mot nedrykksklare Fart og nå mot Kattem. Men utpå høsten har ting begynt å falle på plass igjen.

- Det klaffer bedre for oss for tida. Nå har vi fått igjen troa på at vi kan spille godt, og fortsetter vi sånn så tror jeg vi tar medalje om to år, sier Kringen.

Etter 4-1-seieren er Trondheims Ørn oppe på en 7. plass med 23 poeng.

- Vi er et ungt lag og må få rutinene på plass. Neste år må vi derfor bruke på å spille oss opp. Etter det bør vi klare en medalje, avslutter Lie