Lene Alexandra (Foto: Åshild Amland)
Lene Alexandra (Foto: Åshild Amland)

- Jeg er egentlig litt sjenert

Lene Alexandra tror hun er stiv i maska fordi hun egentlig er sjenert.

I fredagens «Skal vi danse» kom Lene Alexandra og Tom-Erik på andreplass etter at dommerne hadde gitt sine poeng. Hele 33 poeng fikk danseparet, men dommer Tor Fløysvik mente at Lene Alexandra sitter inne med en hemmelighet hun gjerne skulle ha delt med resten, og bad henne «ta den helt ut».

Dommerkollega Alexandra mente også at artisten virket reservert og forsiktig.

Les også: Dette sa dommerne

Les også: Oppmuntret av mamma

Etter sending skrev Lene Alexandra om dette i dansebloggen sin.

- Jeg får prøve å trene litt mer på ansiktsutrykk og det å ta den helt ut jeg da! Det er jammen ikke bare bare. Jeg prøver virkelig alt jeg kan, men jeg skjønner hva dommerne mener og jeg skal gjøre mitt beste for å gjøre fremgang til neste fredag, skriver Lene Alexandra i bloggen.

lene alexandra
lene alexandra

«Too much» Lene Alexandra

I blogginnlegget fra fredagens dansing forklarer hun de stive ansiktsuttrykkene med at hun egentlig er litt sjenert av seg.

- Tror nok det kommer av at jeg egentlig er litt sjenert av meg. Skal prøve å utfordre meg selv på dette området, skriver hun.

Men i et nyere innlegg innrømmer hun også at hun er litt bekymret for hvordan det skal gå når hun tar den helt ut.

- Når det gjelder det å ta den helt ut så har jeg tenkt litt på det. Og jeg tror rett og slett jeg er litt redd for at jeg skal ta den FOR langt ut. At det skal bli too much Lene Alexandra. Men jeg skal ta Fløysvik på ordet og gjøre mitt beste. Så får vi heller skylde på han hvis det går over streken, skriver hun.

Les hele dansebloggen til Lene Alexandra her

Les alle dansebloggene her