Darren Fletcher  (Foto: JONATHAN BRADY/EPA)
Darren Fletcher (Foto: JONATHAN BRADY/EPA)

Hyller Solskjær

Darren Fletcher ser på sin gamle lagkamerat som en stor rollemodell.

Hampden Park/Bergen (TV 2 Sporten): Skottland og Manchester Uniteds Darren Fletcher skryter voldsomt av Ole Gunnar Solskjær og fremhever nordmannen som en viktig rollemodell.

- Han er en legende i Manchester United og en jeg har lært masse av, sier Fletcher.

Les også: - Takk gud for at vi spiller på Hampden

- Jeg tror jeg lærte mest av Ole når han var skadd. Det mest inspirerende var hans dedikasjon til å komme tilbake i United-laget. Han var skadet i nærmere to år, men han trente hver dag og jobbet så hardt for å komme tilbake. Til slutt hjalp han oss å vinne mesterskapet for et par sesonger siden og han er en stor rollemodell for spillere som meg, forklarer Fletcher.

Les også: - Vi går for tre poeng

Ved siden av sin dedikasjon fremhever Fletcher nordmannens gode eksempel og hans måte å omgås gamle lagkamerater på.

- Han er ikke den brautende typen, men han går foran som et godt eksempel. Til og med nå snakker han med førstelagsspillerne og de yngre spillerne om deres spill og jeg er sikker på at han kommer til å bli en stor trener. Han gjør en stor jobb med reservene nå og det er flott å fremdeles ha han i klubben, skryter Fletcher og gir seg ikke med det.

Les også: Gamst inn på laget

- Han er en flott person og en mann kan gå til for å få råd. Han har alltid et smil om munnen og er alltid tilgjengelig.