Phil Brown  (Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS)
Phil Brown (Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS)

Månedens mirakelmanager

Phil Brown er kåret til månedens manager i Premier League for september, mens Ashley Young er månedens spiller.

Phil Brown har ledet nyopprykkete Hull til en sensasjonell tredjeplass i Premier League. Nå kommer den første belønningen, ettersom Brown er kåret til månedens manager i Premier League for september.

Premier League i Fotballguiden: Tabell | Terminliste | Spillerstaller | Toppscorer

Hull starter måneden med en 2-1 seier over Newcastle, og fulgte opp det med 2-2 mot Everton. Deretter fulgt laget opp med en fantastisk 2-1 seier over Arsenal og 1-0 mot kriserammede Tottenham, som for tiden befinner seg i den posisjonen de fleste tippet at Hull skulle ligge.

Ashley Young  (Foto: Nick Wilkinson/EPA)
Ashley Young (Foto: Nick Wilkinson/EPA)

Månedens spiller ble John Carews lagkamerat i Aston Villa, Ashley Young. Den raske og driblesterke kantspilleren med det presise dødballbeinet scoret to og hadde to målgivende for Villa i september.

Young, som hadde nest flest målgivende i Premier League forrige sesong, ble også kåret til månedens spiller i april. Dermed kommer han i eksklusivt selskapt med spillere som Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney og Steven Gerrard som også har vunnet prisen mer enn én gang.

Til tross for glimrende spill for Villa er han ikke funnet god nok for Fabio Cappellos England-tropp, som i morgen møter Kasakhstan hjemme på Wembley.

Følg England - Kasakhstan og resten av VM-kvaliken i vårt LIVESENTER lørdag!