Arkivbilde
Arkivbilde

Tilbake som kommentatorer

Johan og Henrik skal atter en gang prøve seg som fotballkommentatorer når Norge møter Nederland på Ullevål.

Onsdag 15. oktober tar det norske landslaget imot Nederland på Ullevål. Det er duket for en av Norges store kvalifiseringskamper til VM 2010. Skal Norge kunne henge med i kvalifiseringen, må de vise tungvekteren Nederland hvor skapet skal stå. Dette er en kamp for de store følelsene. Dette er en kamp for Johan Golden og Henrik Elvestad.

267279

Golden og Elvestad er tilbake i kommentator-boksen, for å gi deg det skamløst, subjektive engasjementet som bare amatør-kommentatorer kan gi. Er du lei av høflige og objektive analyser? Ønsker du å oppleve denne storkampen ledsaget av gråt, hyl, hånlatter, uoverveide bemerkninger og lyden av kommentatorer som knasker i seg potetgull? Se på Johan og Henrik kommentere Norge-Nederland på TV 2 Sumo, 15.oktober kl 18.45. Dette er sofa-kommentering på sitt beste.

Her ser du: Johan og Henrik kommentere Norge-Nederland på TV 2 Sumo, 15. oktober kl 18.45.


Ukens gjest er Andreas Mikkelsen, Norges nye stjerneskuddet innen rally.  Nittenåringen har imponert hele rallyeliten med sin kjøring i år, og forventningene og satsingen er stor.  Se "Golden Goal" på TV 2 Zebra torsdag 16. oktober kl. 22:30.