Hefner og playmates puzzel
Hefner og playmates puzzel

Kun to Playboy-damer igjen

Hugh Hefner har lenge kunnet kose seg med tre damer. Nå har den ene gjort det slutt.

Det er Holly Madison (28) som nå har valgt å gå fra den 82 år gamle Playboy-kongen. Det skal være uttalelser fra Hefner om at de ikke kan gifte seg og få barn, som har ført til bruddet. Men Hefner ser ikke ut til å være veldig lei seg av den grunn.

- Det har vært tider da jeg har vært veldig lei meg over dette. Min personlige assistent har bedt meg om å fatte mot, og påpekt at det er jenter på rekke og rad utenfor døra mi. I min alder er det vanskelig å tro, men det ser ut til at det er sant, uttalte han til nyhetsbyrået AP.

Les hele artikkelen her (tv2underholdning.no tar ikke ansvar for eksterne sider)

Kendra ville også ut av forholdet

I sommer uttalte også en av de to andre jentene, Kendra Wilkinson, at hun den senere tid hadde begynt å tenke mer på ekteskap og barn, og at hun derfor kanskje ville ut av det noe uortodokse forholdet til Hefner.

- Jeg har tenkt mye på ekteskap og barn, og bryr meg ikke så mye om festing lenger. Jeg er mer fokusert på de virkelige tingene i livet. Det er slik jeg er nå, uttalte Kendra Wilkinson.

Les også: Playboy-jente gjør det slutt?

Fikk vond rygg

Hugh Hefner innrømmet også tidligere i år at den hyppige nærkontakten med jenter hadde gitt han en vond rygg. Det kan kanskje bedre seg nå når han har færre jenter å ta seg av.

- Jeg har smerter og ryggproblemer i den nedre delen av ryggen. Det har jeg hatt siden 80-tallet. Det kommer av all den tid jeg har tilbrakt i sengen med venner, sa Hefner til FoxNews.com.

Les også: Sengekos ga vond rygg

Holly Madison, Hugh Hefner, Bridget Marquardt
  og Kendra Wilkinson. (Foto: SCANPIX)
Holly Madison, Hugh Hefner, Bridget Marquardt og Kendra Wilkinson. (Foto: SCANPIX)