Solveig Barstad  (Foto: TV 2 hjelper deg)
Solveig Barstad (Foto: TV 2 hjelper deg)

Korps i knipe og kaffetørste nordmenn

I kveldens «TV 2 hjelper deg» får du møte musikkorpset som forhåndsbetalte over 70.000 kr for et band som aldri møtte opp. Du får også tips om hvordan du kan spare penger på forsikringer.

Se disse sakene på «TV 2 hjelper deg» torsdag kl 20.30.

Korps i knipe
Svelvik Musikkorps forhåndsbetalte over 70.000 kroner for å få Dr.Hook til Svelvikdagene. Bandet dukket aldri opp, korpset purret i to år, men agenten beholdt likevel 35.000 kroner. Må korpset selge vafler for å dekke tapet, eller løser tvisten seg? TV2 hjelper deg tar saken!

Sikker uten forsikring
Forsikring er jo egentlig en genial idé – alle betaler inn til en felles kasse, og den som er så uheldig å havne i uføret, får hjelp når katastrofen inntreffer. Men så spørs det da, hva er egentlig en katastrofe for deg? Det finnes forsikringer for det meste; reiseforsikring, barneforsikring, kasko, produktforsikring, kjæledyrforsikring, båtforsikring, hytteforsikring, uflaksforsikring, traktorforsikring og tilhengerforsikring – for å nevne noen. Pengerådet er tilbake og hjelper deg å finne de forsikringene du trenger - og de du fint klarer deg uten.

Sikkerhetsslurv
Vi slurver med datasikkerheten. Nordmenn er sløve til å sikre datamaskinene våre mot virus og andre angrep på internett. Bare halvparten av oss lager sikkerhetskopier av de datafilene vi ønsker å ta vare på, og det er de yngste brukerne som slurver mest. På «TV 2 hjelper deg» kan du se hvordan en uheldig databruker får ryddet opp i problemene.

Espressomaskiner
Nordmenn er glad i kaffe. I snitt drikker vi fire kopper kaffe daglig. «TV 2 hjelper deg» tar opp jakta på den gode kaffen og tester espressomaskiner!